Familia VolleyBall Stars joaca volei pentru a ajuta catelusii!

 

Echipa VolleyBall Stars Fundația Adăpostul Speranța

59% Complete
295 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
6
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Dragilor,

Familia VolleyBall Stars începe anul participând la turneul caritabil “Volleyball, dogs” în perioada 2-3 februarie. Scopul este de a susține Fundația Adăpostul Speranța în campania derulată pentru a ajuta câinii salvați de pe stradă și a le oferi un viitor mai bun. Vă invităm să ne fiți alături și să ne susțineți în demersul nostru, atât pe teren cu susținere morală, cât și cu o donație pentru cei mai buni prieteni ai omului, câinii! Orice donație contează! Împreună putem face bine!

Cu drag,

VolleyBall Stars


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Speranța s-a înființat în 1996 și, timp de mai bine de două decenii, am făcut tot ce ne-a stat în puteri pentru binele prietenilor noștri care nu cuvântă, în special pentru câinii abandonați și aflați în suferință.

Fii alături de noi si participa activ in strângerea de resurse pentru a susține continuitatea misiunii noastre. 

Câteva zeci de oameni frumoși se vor aduna pe 2-3 februarie în sala de sport a Politehnicii București. Se va juca volei, va fi multă distracție și, mai ales, se va susține cauza Adăpostului Speranța, fundație care de peste 20 de ani se luptă pentru salvarea câinilor maidanezi, dar și pentru schimbarea atitudinii generale a populației referitoare la aceștia. Vă invităm să-i susț

 

6 Donații

Anonymous

75 RON
03 Feb 2019
Bafta si felicitari pentru initiativa
01 Feb 2019
01 Feb 2019
01 Feb 2019
01 Feb 2019
29 Jan 2019
Echipa VolleyBall Stars : Fundația Adăpostul Speranța
Familia VolleyBall Stars joaca volei pentru a ajuta catelusii!