Doneaza o zi de zambete pe schiuri

 

Liliana Neagu APCA Galati - Asociatia de Sprijin pentru Parinti si Copiii cu Autism Galati

100% Complete
4,905 RON
Sumă strânsă
700 RON
Target
6
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Copiii cu autism din APCA Galati isi doresc tare mult sa participe, pentru al patrulea an consecutiv, la tabara de schi pentru copii cu nevoi speciale "Zambete pe schiuri"!
Proiectul ``Zambete pe schiuri`` este derulat de Asociatia "Muntele Mic Extrem" la nivel national si are ca scop integrarea in societate a copiilor cu nevoi speciale sau a celor proaspat adoptati. Mai mult, tabara de la Muntele Mic isi propune sa le ofere micutilor vulnerabili si familiilor lor posibilitatea de a practica sporturi de iarna, de a participa la drumetii si seri tematice, jocuri motrice, ateliere de creatie etc, totul sub stricta supraveghere a instructorilor-voluntari.

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, poti darui si tu o zi de zambete pe schiuri pe galantom.ro/daruiesteziuata!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociatia de Sprijin pentru Parinti si Copiii cu Autism Galati - APCA Galati este cel mai mare ONG din Galati axat strict pe problematica autismului la copii.

"Casuta CURCUBEU - Centru multidisciplinar de interventii specializate in autism - APCA Galati" este locul in care copiii cu autism au parte de tot sprijinul pentru a se RECUPERA si INTEGRA.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

6 Donații

Anonymous

50 RON
08 Feb 2019

Ciprian

50 RON
08 Feb 2019

Anonymous

4,500 RON
08 Feb 2019

Anonymous

30 RON
07 Feb 2019

C

200 RON
07 Feb 2019

Florin

75 RON
Copiii speciali merită mai mult ...
06 Feb 2019
Liliana Neagu : APCA Galati - Asociatia de Sprijin pentru Parinti si Copiii cu Autism Galati
Doneaza o zi de zambete pe schiuri