Cel mai frumos cadou de ziua mea - susține înființarea Fundației Comunitare Banatul Montan

 

Cornelia Dunareanu Fundația Comunitară Banatul Montan

17.5% Complete
525 RON
Sumă strânsă
3,000 RON
Target
5
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Sunt Cornelia Dunăreanu, am 53 de ani, sunt căsătorită şi am un băiat pe care l-am învățat că este important să fie voluntar. Sunt inginer de profesie pentru că eu şcoala am terminat-o înainte de 1989 cînd ingineria era un domeniu foarte important pentru dezvoltarea ''societăţii comuniste multilateral dezvoltate''. Eu cred că şi acum ingineria este o meserie importantă, şi foarte necesară dezvoltării unei societăți. După ce am fost pe rând inginer și inginer profesor, dintr-o întâmplare am ajuns să lucrez în televiziune, adică am dat un concurs pentru un post de reporter, concurs pe care l-am trecut cu succes.

Pentru mine, televiziunea a fost ca şi cum aş fi emigrat pe alt continent. Atât de mare a fost diferenţa între ceea ce trăisem până atunci şi ceea ce am început să trăiesc odată cu devenirea mea ca jurnalist. În toţi aceşti ani petrecuţi în televiziune, în radio și mai nou în presa online am devenit mult mai stăpână pe mine şi am descoperit multe lucruri noi despre felul în care sunt. Din poziţia de jurnalist am rezolvat multe din problemele comunităţii, m-am implicat în campanii civice şi umanitare, am discutat despre probleme punctuale ale oamenilor şi de cele mai multe ori le-am şi rezolvat. În toţi aceşti ani am arătat că dacă vrei să te implici într-un proiect şi ştii cum să o faci apar şi rezultatele, pentru că eu cred că ''omul sfinţeşte locul''.

Sunt inginer de profesie, dar cred că mi-am câştigat de mult dreptul de jurnalist. Am condus şi am format de-a lungul anilorechipe de adevăraţi profesionişti, care au demonstrat că sunt cea mai puternică voce a comunităţii. Eu şi oamenii mei am demonstrat că ştim şi vrem să facem multe pentru comunitate. Și dacă tot m-am implicat în problemele comunității din calitate de jurnalist am hotărât că este cazul să mă implic și institțional, așa că iată-mă dispusă să pun umărul la înființarea Fundației Comunitare Banatul Montan. Întodeauna m-au fascinat și i-am admirat pe ong-iștii adevărați, așa că am hotărât să fiu și eu un ong-ist implicat. Așa că iată-mă gata să lupt pentru schimbarea în primul rând a mentalităților, pentru că de la mentalități se pot schimba și altele. Dacă și voi credeți că împreună putem schimba ceva susțineți înființarea Fundației Comunitare Banatul Montan.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Noi credem cu tărie că județul Caraș-Severin are suficiente resurse pentru a-și redobândi încrederea în sine și în comunitate și pentru a-și construi un viitor stabil.

Am implicat până acum peste 0 de voluntari din comunitate și am reușit să strângem până în martie 2019, 73.000 RON, organizând evenimente alergare montană și mountain-biking împreună cu partenerii locali, pregătind prăjituri la evenimente, făcând animație pentru copii și tineri la Căsuța comunitară din Reșița. Nu ne vom opri aici, dar ne-ar prinde bine si ajutorul tău. 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

5 Donații

La mulți ani! Gândul bun și empatia să vă însoțească în fiecare zi!
23 Feb 2019
La multi ani frumosi!
20 Feb 2019
19 Feb 2019

Daniela Lupsan

100 RON
La multi ani!
18 Feb 2019
La multi ani si sa reusim impreuna in acest proiect frumos pentru comunitate !!!
06 Feb 2019
Cornelia Dunareanu : Fundația Comunitară Banatul Montan
Cel mai frumos cadou de ziua mea - susține înființarea Fundației Comunitare Banatul Montan