Alerg pentru Fundatia Olimpica Romana

 

Constantina Diță Fundația Olimpică Română

15% Complete
105 RON
Sumă strânsă
700 RON
Target
2
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Dragi prieteni, am decis sa ma retrag din activitate la Maratonul International Bucuresti, pentru ca este cel mai important din Romania. In plus, in cadrul acestui maraton, am decis sa alerg pentru Fundatia Olimpica Romana si sa ajut in acest fel fosti campioni nationali, mondiali sau olimpici, oameni care au activat in domeniul sportiv si care acum se gasesc in dificultate.

Fondurile stranse ii vor ajuta pe acestia sa duca o viata normala, beneficiind de sprijinul de care au nevoie.

Maratonul este o proba a incercarii supreme, care m-a ajutat sa imi perfectionez vointa si totodata sa accept ca oricat de sus as ajunge, tot un simplu om sunt si ca de fiecare data cand alerg un nou concurs, o iau de la capat, de la egal la egal cu toti competitorii.

Asa ca va invit sa alergati alaturi de mine la cursa populara, sa sustineti si voi cauza sportivilor romani si sa donati pentru o sansa in plus oferita acestora.

Va multumesc! 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Olimpica Română s-a născut din dorința de a susține sportul de performanță din România și pe toți cei care îl practică.

 

Alearga in echipa campionilor la Semimaratonul Bucuresti si fii alaturi de sportivi renumiti care au nevoie de ajutor! 

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel mai mare eveniment de alergare din România, aflat la a 7-a ediție, iar anul acesta va fi pe 4-5 Octombrie, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: - Marato

 

2 Donații

04 Oct 2014
04 Oct 2014
Constantina Diță : Fundația Olimpică Română
Alerg pentru Fundatia Olimpica Romana