CORNELIA ȘI CEI 9 ÎNGERI AI EI

 

Terezia Dorina Silaghi Hope and Homes for Children România

100% Complete
3,910 RON
Sumă strânsă
3,000 RON
Target
12
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Cornelia și partenerul ei au 9 copii și viața este și a fost foarte dură pentru ei. În urmă cu un an a murit soțul ei, TATĂL copiilor, în prezent ea MAMA este eroina casei, a familiei, încercând din răsputeri să îi crească frumos cum poate ea mai bine.

Doar trei copii au frecventat școala și niciunul dintre aceștia nu frecventau școala preșcolară. Bogdănel a fost dezactivat și avea nevoie disperată de ajutor cu terapia și ortopedicul.În prezent umblă și roiește fericirea pe chipul lui,. Familia nu a deținut o casă și a trăit cu bunicul care era orb și avea nevoie de sprijin. Casa lor este foarte înghesuită și este insuficientă pentru nevoile familiei.

În prezent toți frecventează școala sunt la zi, făcând-o mândră pe mama lor aducând cum pot ei mai bine rezultate foarte bune la școală.

Viața copiilor s-a îmbunătățit considerabil, însă datorită complexității cazului, familia continuă să fie nevoită.

MAMA – eroina îngerilor ei așa cum îi numește ea, încearcă din răsputeri să le ofere un trai mai bun, o COPILĂRIE frumoasă, afecțiune, iubire, ocrotire și toată dragostea ei de care fiecare copil are nevoie.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Suntem o organizație non-profit care schimbă din rădăcini sistemul de protecție a copilului din România. 

 

Hope and Homes for Children îşi bazează întreaga activitate pe un crez puternic: viaţa departe de părinți, în orfelinate distruge copilării şi limitează şansele copiilor de a se dezvolta normal şi de a avea o viaţă împlinită şi fericită.

 

Se apropie ziua ta de naștere sau de nume. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toată lumea te întreabă ce îți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai deja tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Însă, poți face o faptă bună și împăr

 

12 Donații

04 Apr 2019

Clasa Delfinasilor

1,700 RON
27 Mar 2019
La multi ani Scumpa!!!sa ai parte de tot ce îți dorești.
26 Mar 2019

Dumitru Cozma

300 RON
All the best Terry! From Sandra and Dumitru.
24 Mar 2019
Sa aveti o zi frumosa
24 Mar 2019

Ella Storch

300 RON
24 Mar 2019
17 Mar 2019
La multi ani! Cel mai frumos suflet! Un om tare inspiration. Tery esti foarte iubita de copiii.
16 Mar 2019
Va doresc numai bine! La multi ani, Teri, si bravo pentru sufletul tau !
16 Mar 2019
Bless you!
15 Mar 2019

Stefania

75 RON
La multi ani, om frumos! Esti cel mai frumos om pe care l-am cunoscut eu vreodată, un suflet atat de minunat care se gândește la cei din jur si in special oamenilor care au cea mai mare nevoie. Te iubesc! ❤️
14 Mar 2019
14 Mar 2019
Terezia Dorina Silaghi : Hope and Homes for Children România
CORNELIA ȘI CEI 9 ÎNGERI AI EI