Un scaun rulant corespunzător schimbă vieți!

 

#TeamMotivation Timiș Fundația Motivation România

3% Complete
30 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
1
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Suntem Ana-Maria și Roberto și alergăm în #TeamMotivation Timiș la Wizz Air Cluj Napoca Marathon, pentru Fondul Scaunelor Rulante. Ne dorim ca această experiență să schimbe în bine viața unor oameni cu dizabilități și, de aceea, vă invităm să ne susțineți cu o donație. 

Ana-Maria Ciubotariu
”Din 2018 m-am alăturat echipei Motivation din Timișoara, unde am realizat că orice lucru este mai ușor de realizat în echipă. Consider că nicio zi nu trebuie să treacă fără să facem o faptă bună.
De aceea, anul acesta alerg pentru prima dată la Maratonul Internațional Cluj-Napoca alături de colegii și prietenii mei din #TeamMotivation și îmi doresc să strâng donații pentru Fondul Scaunelor Rulante. Motivația mea e dată de faptul că știu că un scaun rulant potrivit poate reda independența unei persoane.

Bucuria de a ajuta oameni vine din gesturi care fac diferența în viața de zi cu zi.
Orice donație în Fondul Scaunelor Rulante poate aduce bucuria persoanelor cu dizabilități locomotorii!”

Roberto George Pasca
„M-am alăturat de curând echipei Motivation Timișoara, iar Wizz Air Cluj-Napoca Marathon este ocazia perfectă să fac două lucruri care-mi plac: să fiu înconjurat de prieteni și să ajut. De aceea, înconjurat de #TeamMotivation, voi alerga pentru a susține Fondul Scaunelor Rulante!”


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Scaunele rulante sunt esențiale persoanelor care și-au pierdut mobilitatea și le oferă libertate de mișcare. De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care donează scaune rulante potrivite persoanelor cu dizabilități motorii.

Cea de-a IX-a a ediție a Wizz-Air Cluj Napoca Marathon le propune alergătorilor amatori și profesioniști mai multe probe pentru toate categoriile de varste: - maraton- maraton ștafetă- semimaraton- 10 km- Cros - 5 km- Cursa copiilor Evenimentul este organizat de Asociatia Sportiva Runners Club, iar editia de anul acesta va avea loc pe 14 Aprilie. Mai multe detalii despre eveniment puteți g

 

1 Donații

Go team motivation!
13 Apr 2019
#TeamMotivation Timiș : Fundația Motivation România
Un scaun rulant corespunzător schimbă vieți!