Alerg pentru un viitor mai bun al copiilor!

 

Iulian Lefter Salvaţi Copiii Iași

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
600 RON
Target
0
Donații
Vreau să fac o donaţie!
 Alerg la Semimaraton Iași 2019 susținând cauza SALVAȚI COPIII, în ceea ce privește orientarea resurselor către copiii care se găsesc lipsiți de acestea. Resurse de orice ordin, ce ancorează șansele acestora în a aspira la un viitor mai bun.   Haide alături de mine, sprijină și tu lupta împotriva problemelor reale din societate, lupta împotriva neșansei copiilor.     

Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Salvaţi Copiii Iași este o organizație nonguvernamentală, non-profit, care din 1991 militează activ pentru drepturile copilului si protectia copilului în regiunea de Nord Est a României.  

SUSŢIN PROIECTUL

Căsuța cu Cireșe

Centrul de Educație Incluzivă Căsuța cu Cireșe este un proiect al Asociației Salvați Copiii Iași de peste 12 ani, care se adresează în special unei comunității defavorizate din Iași, zona Şes Bahlui (cartierul Dacia), unde locuiesc aproximativ 100 de familii cu copii, majoritatea fără forme legale. Condiţiile de locuit sunt extrem de dificile: fără căldură, fără apă, canalizare şi electricitate. Abandonul şcolar sau riscul de abandon şcolar sunt obişnuinţe ale comunităţii. Luptăm permanent să aducem schimbări acestei realități!

 

 

Semimaratonul de la Iasi este la a V-a editie. Anul acesta evenimetnul va avea loc pe 21 aprilie si propune curse pentru toate categoriile de public: - Semimaraton individual;- Semimaraton stafeta;- Cros 10 km; - Cros popular de 2,5 km- Cursa copiilor pe mai multe catorii de varsta. Semimaraton Iasi sustine Salvati Copiii Iasi. 

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!
Iulian Lefter : Salvaţi Copiii Iași
Alerg pentru un viitor mai bun al copiilor!