Alerg si pedalez pentru ca ei nu pot singuri!

 

Cezar Coada Fundația Adăpostul Speranța

100% Complete
1,250 RON
Sumă strânsă
700 RON
Target
4
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Salut,

Anul acesta voi da startul competitiilor sportive unde as vrea sa alerg si sa pedalez pentru cainii din Adapostul Speranta, loc unde isi petrec viata 600 de caini, 8 dintre care sunt paraplegici. 

Nu e usor sa salvezi caini, sa-i ingrijesti medical si sa-i hranesti pe toti, nu mai spun de scos la plimbare si daca planetele se aliniaza eventual sa le gasesti un stapan bun. Dar lucrurile asa se intampla la Speranta, toti cainii sunt tratati medical, hraniti si plimbati zilnic. 

Pentru acest lucru doresc sa donez efortul meu la aceste competitii, pentru a ajuta Adapostul Speranta si cei 600 de blanosi. 

Voi da startul pe 21 aprilie la Bucharest International 10k si apoi la Prima Evadare pe 19 mai.

Haideti sa le facem viata mai buna. Va astept cu o donatie si un share si daca va simtiti Dog's Hero va astept la sport si fapte bune. 

Al vostru Cezar.

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Speranța s-a înființat în 1996 și, timp de mai bine de două decenii, am făcut tot ce ne-a stat în puteri pentru binele prietenilor noștri care nu cuvântă, în special pentru câinii abandonați și aflați în suferință.

De 22 de ani, dăm o șansă câinilor pe care alții îi abandonează. Mai jos veți putea citi o mica incursiunea in lumea lui Tinu, unul dintre câinii salvați de noi.  

 

Bucharest International 10k a fost creat la iniţiativa campioanei olimpice de maraton Constantina Diţă. Traseul cursei de 10km este plat şi rapid şi oferă oportunitatea unui record personal competitiv pentru atleţii profesionişti sau amatori. Editia 2019 va avea loc pe data de 21 aprilie, iar oranizatorii propun mai multe probe: - Semimaraton- Individual 10K- Team 3 Challenge 10K - Cursa p

 

4 Donații

1,000 RON
succes
15 May 2019

Cosmin

50 RON
Keep up the good work!
15 May 2019
Vreau sa vizitez adapostul modernizat impreuna cu o prietena care doreste sa adopte !
15 May 2019

Anonymous

150 RON
15 May 2019
Cezar Coada : Fundația Adăpostul Speranța
Alerg si pedalez pentru ca ei nu pot singuri!