ALERGĂM PENTRU PROMOVAREA LECTURII ÎN RÂNDUL CELOR MICI - ASOCIAȚIA CURTEA VECHE

 

Familia Stoica Asociaţia Curtea Veche

22.5% Complete
225 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
3
Donații

 

Familia noastră este tânără, modernă și numeroasă. Avem 3 copii minunați: Antim, Ioan și Agata. Suntem iubitori de lucruri curate precum sportul, lectura și petrecerea timpului împreună.

Alături de soția mea am fost imediat atrași de programul național de lectură "Cărțile copilăriei" și, mai specific, de direcția destinată copiilor din mediile defavorizate. 

Motivul pentru noi este clar: iubim lectura și suntem conștienți de impactul pe care îl au asupra noastră cărțile citite în copilărie, mai precis modul în care contribuie la pregătirea noastră pentru viață. Ne dorim ca și copiii cu situație defavorizată să aibă parte de o experiență care să le poată deschide un univers al posibilităților.

Ne-am regăsit în valorile Asociației Curtea Veche și pentru noi acest lucru este foarte important, vrem să ajutăm cât mai mulți copii să aibă o carte a lor. Alătură-te și tu cauzei noastre, susține-ne și donează pentru promovarea lecturii în rândul celor mici!

- Vlad Stoica, General Manager Smartatletic -

 * Dacă vrei să afli cum ne-am descurcat la eveniment, urmărește pagina Facebook.com/Asociația Curtea Veche


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația Curtea Veche s-a înființat în 2014, ca urmare a inițiativelor Curtea Veche Publishing de responsabilitate socială, pentru a încuraja obiceiul lecturii în rândul copiilor.

 

Scopul proiectului este de a strânge fonduri destinate promovării lecturii în rândul copiilor din mediile defavorizate din România.

Trikids Challenge este un eveniment organizat de Smartatletic si are loc la Bucuresti, pe stadionul National de Rugby "Arcul de Triumf'', în data de 1 noiembrie.  Probele sunt gandite astfel incat sa va puteti inscrie copiii la toate trei, la doua sau la una singura (cu starturi separate pe categorii de varsta si cu pauze intre ele). Sunt usoare, accesibile, in conditii de maxima siguranta.

 

3 Donații

************ private

75 RON
Felicitari pentru implicare!
31 Oct 2014

************ private

75 RON
27 Oct 2014

************ private

75 RON
22 Oct 2014