Show your generosity

 

Emanuel Dinu Asociația Club Sportiv Climb Again

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
200 RON
Target
0
Donații
Vreau să fac o donaţie!
Salut, Numele meu este Emanuel și pe 12 mai 2019 alerg la Bucharest HALF MARATHON pentru a-i susține pe sportivii cu deficiențe de vedere de la Climb Again să ajungă la Campionatul Mondial de Paraclimbing din iulie (Franța) pentru care se antrenează intens. Și tu poți lua parte la susținerea acestor oameni minunați. Intră pe platforma de mai jos și donează. Fondurile strânse vor facilita deplasarea și acomodarea sportivilor români la Campionatul Mondial.

Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația Club Sportiv Climb Again activează din ianuarie 2014 ca o asociație non profit cu sediul în București. Misiunea noastră este de a încuraja și susține copiii, tinerii și adulții cu nevoi speciale – cu dizabilități sau provenind din medii dezavantajate – să practice escalada ca o metodă de dezvoltare a abilităților de viață și de integrare socială.

 

Mergem la cel mai mare eveniment de alergare din România pentru a îi ajuta pe copiii sportivi cu deficiențe de la Climb Again să ajungă la competiții internaționale dedicate sportivilor de performanță. 

Mai multe despre proiectele noastre:

http://www.climbagain.ro/

https://www.facebook.com/ClimbAgain

Bucharest Half Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul acesta va fi pe 11-12 Mai 2019, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: - Semi-Maraton- Cursa individuală - 21.097 km- Cursa scaunelor cu rotile - distanță la alegere: 21.09

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!
Emanuel Dinu : Asociația Club Sportiv Climb Again
Show your generosity