Imi donez ziua de nastere

 

Iulia Gherasa Asociația Comunitara Bucovina

31% Complete
155 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
4
Donații

Anul trecut am devenit mămică și a fost momentul în care am constatat că noi mămicile chiar avem super-puteri! Odată cu venirea pe lume a Evei, fetita mea, mi-am schimbat total viziunea și prioritățile și impreuna cu cei din cadrul GI Fundatia Comunitara Bucovina mi-am dat seama ca viitorul copiilor nostri sta doar in mainile noastre. Cred ca cel mai bun exemplu pentru copilul meu sunt Eu!  Anul acesta, imi serbez ziua in familia GI Fundatia Comunitara Bucovina și aleg să imi donez ziua de nastere pentru crearea unui Fondului de burse Ajuta un copil sa mearga la scoala! care sa sustina copiii si tinerii care au nevoie de sustinerea noastra pentru a-si continua scoala!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Împreună, vrem să descoperim și să promovăm spiritul locului, cu înțelegere să vedem care sunt problemele comunității și prin comunicare și acțiuni concrete să încercăm să le rezolvăm.

La începutul acestui an, am decis să ne unim forțele și ne punem cunoștințele la comun într-un Grup de Inițiativă. Scopul acestui Grup este să pună bazele Fundației Comunitare Bucovina şi să ne alăturăm unui lanţ de 16 fundaţii comunitare din Romania.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

4 Donații

Anonymous

75 RON
La multi ani, om cu suflet frumos!!! Sa fii fericita alaturi de minunea ta!!
01 Jul 2019
01 Jul 2019

Anonymous

30 RON
20 Jun 2019

Anonymous

20 RON
20 Jun 2019