Da o sansa la un viitor mai luminos copiilor care doresc sa se dezvolte

 

Ana Maria Pantaze Ajungem Mari

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
3,000 RON
Target
0
Donații

Cu ajutorul vostru putem sustine copiii din centrele de plasament sa aiba posibilitatea de a cunoaste lumea, de a cunoaste noi orizonturi pe care sa le poata exploata asa cum stiu mai bine.

Cu fondurile stranse, voluntarii Ajungem MARI ii vor inscrie pe copii la cursuri de canto, teatru, dans, gimnastica, informatica si multe altele si ii vor incuraja sa isi urmeze pasiunile. 

Fiecare donatie se aduna si conteaza asa ca va rog sa donati orice suma! Impreuna ajutam cel putin un copil sa isi urmeze visul!

Va multumesc din suflet!

________

Daca vreti sa deveniti voluntari pentru copiii din centrele de plasament, programul educational Ajungem MARI cauta voluntari pentru anul scolar 2019-2020 in Bucuresti si alte 24 de judete. Cititi aici detalii si va puteti inscrie online - https://www.ajungemmari.ro/devino-voluntar/.

PS: Pentru cei care doneaza din strainatate, in cazul in care nu merge plata cu cardul pe platforma, puteti dona prin transfer bancar cu mentiunea "donatie cursuri Ana Maria Pantaze" - Asociatia Lindenfeld, RO10 BACX 0000 0012 8851 7000, CIF 32059804. 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

„Prinde formă” este un proiect permanent în cadrul programului educațional Ajungem MARI prin care vrem să îi sprijinim pe copiii și ținerii din centre să se cunoască mai bine și să își dezvolte abilitățile prin cursuri vocationale (canto, teatru, chitara, tobe, robotica, inot, dans etc.) si cursuri de calificare.

Pentru ca nimic nu este mai frumos decât să poți împartăși cu ceilalți pasiunile și talentele tale, am început prin a-i încuraja pe cei care sunt pasionați de sport să își puna pasiunea lor în slujba unor cauze caritabile.  Dar am primit cereri și de la alți oameni pasionați și talentați în alte domenii (fotografie, desen, muzică, gatit, educatie non formala, dezvoltare pers

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!