Bogdan susține Leadership Autentic

 

Bogdan Tudor Fundatia LEADERS

100% Complete
802 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
1
Donații

Visul meu, este să schimb țara aceasta care se degradează din ce în ce mai mult. România este asemenea unui vapor avariat, care e pe cale să se scufunde. Dar, pentru a o menține la suprafață este nevoie de o echipă foarte mare și foarte bine pregătită, formată din tineri cu noi orizonturi, noi concepții, care vin cu idei inovatoare.

În vechime, când poporul evreu a ''evadat'' din Egipt, timp de mulți ani a bântuit prin deșert, până când vechea gardă a părăsit postul și un nou val a apărut și a contribuit la salvarea acestuia. Similar acestui exemplu, Leadership Autentic creează un nou val și este cea mai bună modalitate de a forma noi OAMENI capabili să ajute la menținerea României la suprafață. Un astfel de curs se va desfășura la Vaslui, un județ a cărui situație o cunoaște toată lumea. Inexistența sponsorilor periclitează realizarea acestui curs, de aceea apelez la bunăvoința dumneavoastră și, așa cum zic eu întotdeauna, primul pas spre o schimpare trebuie să-l facem noi!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Leaders creează programe și experiențe educaționale adaptate realității din România, create pe baza unui model de leadership autohton pentru elevi, studenți și profesioniști.

 

 

 

 

Acest proiect este o campanie de strângere de fonduri în cadrul programului național de educație în leadership, Leadership Autentic.

Moș Crăciun e prin definiție un Galantom. În fiecare an, în preajma Craciunului, el ne aduce aminte că suntem ființe care se împlinesc prin dăruire. Nu ne simțim niciodată mai împliniți decât atunci când împărtășim cu cei care au nevoie de ajutor ce avem mai bun în noi.  Galantom iți propune să fii tu Moș Craciun pentru cei la care Moșul nu ajunge, aceia cărora situația

 

1 Donații

30 Dec 2014