Ajut la refacerea toaletelor şcolii din Stoenesti judetul Giurgiu

 

Bogdan Mocanescu Federatia VOLUM

55% Complete
1,100 RON
Sumă strânsă
2,000 RON
Target
5
Donații
Vreau să fac o donaţie!

“În unitățile pentru ocrotirea, educarea și instruirea copiilor și tinerilor se vor asigura condițiile de igienă necesare aparării, păstrării și promovării stării de sănătate, dezvoltării fizice și neuropsihice armonioase a acestora și prevenirii apariției unor îmbolnăviri.” – astfel sună articolul 1 din Normele de igienă privind unitățile pentru ocrotirea, educarea și instruirea copiilor și tinerilor publicat de Ministerul Sănătății.

 

Cu toate astea, toaletele școlii din satul Stoeneşti, jud Giurgiu, în care învață 182 de copii școlari și preșcolari, sunt în continuare într-o stare avansată de degradare. Cei mici au organismul mult mai sensibil decât adulții și sunt mult mai ușor afectați de microbi, de aceea corpul de toaletă care oferă condiţii improprii, structura fiind afectată de umezeală, igrasie şi mucegai, reprezintă un pericol uriaș pentru sănătatea lor.

Dintre cei 182, peste 100 de copii fac naveta zilnic din satele învecinate pentru a merge la şcoală, și majoritatea copiilor se află în risc de abandon școlar, principala cauză fiind situația familialăși/sau financiară (părinți foarte tineri, familii monoparentale, lipsa veniturilor pt asigurarea nevoilor primare necesare continuării studiilor, etc).

 

Așa că ne-am propus să ajutam noi cu renovarea, să izolăm întreaga sală destinată toaletelor şi să refacem cele 12 toalete utilizate de copii şi profesori. Ajutați-ne și voi să străngem fondurile necesare!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Ajutaţi-ne să refacem acoperişul şcolii din Alţâna, aflat în stare avansată de degradare. Sălile de clasă sunt afectate de umezeală şi mucegai datorită infiltraţiilor din acoperiş. 

Pentru ca nimic nu este mai frumos decât să poți împartăși cu ceilalți pasiunile și talentele tale, am început prin a-i încuraja pe cei care sunt pasionați de sport să își puna pasiunea lor în slujba unor cauze caritabile.  Dar am primit cereri și de la alți oameni pasionați și talentați în alte domenii (fotografie, desen, muzică, gatit, educatie non formala, dezvoltare pers

 

5 Donații

Well done Bogdan and team and god bless you!
25 Sep 2019

Tina

500 RON
25 Sep 2019
23 Sep 2019

Anonymous

30 RON
23 Sep 2019

Liz White

270 RON
23 Sep 2019
Bogdan Mocanescu : Federatia VOLUM
Ajut la refacerea toaletelor şcolii din Stoenesti judetul Giurgiu