Gatim pentru copii. Special, nu diferit.

 

Alex Panait Autism Voice

55.9% Complete
2,795 RON
Sumă strânsă
5,000 RON
Target
10
Donații

Salutări tuturor!

Sunt Alex. Alex Panait.

În lumea tenebroasă și plină de pericole care pândesc la tot pasul a colecționarilor de timbre din domeniul ornitologiei mi se spune Alecs. In timp ce scriu rândurile astea, încerc să-mi revin după o încercare grea a vieții. Am stat închis 3 luni într-un sanatoriu pentru că nu am ajuns încă la performanța de a pronunța corect quinoa. La ieșire, am aflat că viața se împarte în două etape: cea oribilă și cea mizerabilă.

Până acum ceva vreme, când fatalitatea a lovit din plin, obișnuiam să alerg pe distanțe destul de serioase în vederea obținerii de fonduri pentru copiii care suferă de tulburări de spectru autist de la Autism Voice.

Și pentru că doctorul mi-a interzis să fac ce-mi place mai mult încă de acum 7 luni, am decis, inspirat de niște oameni mult mai deștepți decât mine, să îi ajut altfel pe copii. Să gătesc.

Pentru mine, a găti pentru cineva înseamnă a-mi pune sufletul pe tavă în cel mai sincer mod cu putință. A le transmite toată dragostea mea și toate energiile pozitive de care sunt capabil.

Ajutat de câțiva dintre cei mai buni prieteni, pe 11 septembrie, ne propunem să gătim, pentru 20 de aventurieri, două feluri cel puțin interesante de mâncare:

Supă cremă de brocoli cu  roșii uscate și brânză de capră. La felul doi păstrav la cuptor cu orez și germeni de ceapă roșie.

Atât se poate, na. Nu fiți pricinoși ca profesorii mei din liceu. N-am prins echipa de șah din cauza înălțimii. M-a marcat teribil.

 

Evenimentul se va numi:  Gătim pentru copii. Special, nu diferit.

Deci, luam masa impreuna?

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Autism Voice

Ce au in comun copiii, grija, zambetele, bucuria si autismul?

Autism Voice.

 

 

Fie ca iti place sa gatesti meniuri complicate sau dulciuri savuroase, cand prepari ceva bun este o bucurie pentru cei din jurul tau. Te invitam sa descoperi evenimentele noastre de gatit, alaturi de oameni inimosi, dedicati si sa ne ajuti sa dam voce copiilor cu autism din asociatia noastra.

 

10 Donații

Keep up the good work.
16 Sep 2019
13 Sep 2019
12 Sep 2019
150 RON
Va ador pentru ceea ce faceti!
11 Sep 2019

Alin C

400 RON
04 Sep 2019
Susțin inițiativele frumoase :)
02 Sep 2019
La multe realizari superbe, pe toate planurile, inainte!❤️
27 Aug 2019

Anonymous

210 RON
16 Aug 2019
30 RON
Felicitari!
13 Aug 2019
12 Aug 2019