Dăruiesc onomastica mea balerinei Anastasia

 

Alexandra Hașegan TOTUL ESTE POSIBIL

35% Complete
350 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
3
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Ce poate fi mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de tine? Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua onomastică unei cauze dragi mie. Da, da... sunt o Alexandra căreia îi pasă de ea, însă iubește și ca cei din jurul ei să fie bine, fericiți cu ei și visurile lor.

 

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către cauza Anastasiei Bodan, o foarte tânără balerină din Târgu Mureș.

La 13 ani, Anastasia visează să devină cea mai mare balerină din istorie. Pentru Anastasia baletul a devenit o preocupare relativ târziu, la 8 ani. Dar a progresat foarte rapid, reușind să aibă rolul de solistă chiar de la primul ei spectacol oficial, unde a fost Clara, din Spărgătorul de nuci. Cu planuri legate de balet, atât în plan apropiat, cât și pe termen lung, Anastasia vede în pasiunea căreia îi oferă tot timpul și energia sa, un stil de viață, o artă ce a devenit parte din propria persoană.

 

Susține și tu campania cu o donație pe platforma Galantom pe această pagină, apăsând butonul verde "VREAU SĂ FAC O DONAȚIE"

 

sau direct în contul Asociației TOTUL ESTE POSIBIL (care susține cauza Anastasiei și a decis că pentru munca ei merită susținută cu o bursă lunară pentru performanță):

RO36BTRLRONCRT0386479601 (cont în lei, deschis la Banca Transilvania)

 

cu mențiunea BALERINA ANASTASIA (ALEXANDRA HAȘEGAN)

 

 

Împreună suntem mai buni!

 

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua onomastică sau ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata

 

 

Povestea ei poate fi parcursă integral, aici:

https://totulesteposibil.galantom.ro/projects/view?id=728

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația TOTUL ESTE POSIBIL sprijină performeri (elevi olimpici, artiști, sportivi profeioniști) în drumul lor de atingere a unor obiective importante.

Deși aflată la o vârstă foarte fragedă, Anastasia Bodan visează să devină cea mai mare balerină din istorie. Pentru Anastasia baletul a devenit o preocupare relativ târziu, la 8 ani. Dar a progresat foarte rapid, reușind să aibă rolul de solistă chiar de la primul ei spectacol oficial, unde a fost Clara, din Spărgătorul de nuci. Cu planuri legate de balet, atât în plan apropiat, cât și pe termen lung, Anastasia vede în pasiunea căreia îi oferă tot timpul și energia sa, un stil de viață, o artă ce a devenit parte din propria persoană.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

3 Donații

Mult succes Anastasia! ❤️
29 May 2020

Alina

30 RON
31 Aug 2019
25 Aug 2019
Alexandra Hașegan : TOTUL ESTE POSIBIL
Dăruiesc onomastica mea balerinei Anastasia