Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Viorica Grosu WWF România

6% Complete
30 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
1
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Buna, eu sunt Viorica, o mare iubitoare de animale. Dupa cum bine stiti, iubesc natura si toate vietatile ce populeaza padurile si orasele. Am inceput prin a salva sufletele neajutorate din orase: caini si pisici, dar acum am hotarat sa ma implic, alaturi de WWF, in salvarea ursilor bruni. Nimic nu e mai frumos decat sa imparti bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotarat sa imi daruiesc ziua de nastere unei cauze dragi mie.

 Ursul este în varful lantului trofic, un simbol al bogatiei si diversitatii naturii. Si daca inca nu stiati, Romania este casa pentru aproape 40% din toti ursii de pe continentul European. Prezenta ursului este dovada unui mediu natural sanatos, nealterat. Haideti sa ii protejam impreuna!

Ce face WWF pentru ursii bruni?

Obiectivul WWF este să protejeze toate zonele si specille salbatice din Romania. Doresc o legislatie care sa ajute la conservarea naturii si resurse pentru a proteja in mod real aceste habitate, dar si pentru a putea afla cat mai multe date de cercetare din salbaticie. WWF lupta sa pastreze populatia actuala de ursi, pentru a nu ajunge in situatia celorlalte tari europene in care ursul a disparut complet.

De asemnea, se ocupa de:

Instalarea de camere de monitorizare a braconajului si a defrisarilor; Lucreaza cu specialisti in conservarea speciilor salbatice; Creaza proiecte legislative care protejează padurea, habitatul ursului; Protejeaza intreg habitatul, astfel incat ursul sa nu fie nevoit sa coboare în gospodarii; Construiesc culoare de acces pentru animalele salbatice in zonele in care asezările umane intrerup habitatul. Sustine Centrul pentru Reabilitarea Ursilor Orfani din muntii Hasmas.


Cel mai frumos dar pe care mi-l poti face este să fii alaturi de mine si, in loc sa imi faci un cadou, sa donezi banii catre acesta cauza.

Multumesc!



Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

WWF România

Misiunea WWF (World Wide Fund for Nature)  la nivel global este aceea de a stopa degradarea mediului şi de a construi un viitor în care oamenii trăiesc în armonie cu natura.

 

SUSŢIN PROIECTUL

Salvează urșii

Urșii sunt amenințați de restrângerea habitatelor, braconaj, culesul intensiv al fructelor de pădure și atragerea în zonele locuite. Ajută-ne să: protejăm specia, ținem în viață Orfelinatul de urși, dezvoltăm un sistem-inovator pentru prevenirea conflictelor om-animal.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

1 Donații

[PRIVATE DONATIONS]
Viorica Grosu : WWF România
Cel mai frumos cadou de ziua mea