Cat de des spui multumesc?

 

Ema Capitanescu Autism Voice

7.5% Complete
75 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
1
Donații

Multumesc pentru viata. Multumesc pentru intelepciune. Multumesc pentru dragoste. Multumesc pentru parinti. Multumesc pentru solutii si oportunitati.

Cat de des spui multumesc? Cat de des ti se spune multumesc?

Sunt fericita acum. Am in jur oameni care ma sprijina, am in interior pace si intelegere. 

Dar nu am fost tot timpul asa. Din tumult am reusit sa ies recent, prin multa munca cu mine insami, prin daruire si… prin a-mi oferi ajutorul neconditionat.

Suntem toti pe un drum individual, indreptandu-ne catre obiectivele noastre, succesul nostru este incredibil de important. Dar cat de important este sa simti ca ai avut cu adevarat un impact?

Cand ai avut ultima oara un impact real asupra cuiva? Cand ai simtit ultima oara ca telul tau a fost onorat si incununat de recunostinta? Cand ai acceptat bucuria de a darui? 

Cand ai transformat energia interioara in ceva palpabil in viata celorlalti?

Ai acum ocazia sa ti se spuna multumesc. Ai acum ocazia sa iti spui tie multumesc! Iar acesta este apogeul implinirii! A fi multumit de tine insuti.

Acum ai ocazia ca fiecare 50 de lei pe care ii donezi tu sa se transforme intr-o sansa la viata! 

Pentru ca, cu fiecare ora de terapie pe care o primesc, copiii cu autism primesc o sansa la viata!

Sunt Ema si iubesc sa ajut. Oricand, cu oricat imi sta in putinta.

Fie ca alerg la maratoane pentru Autism Voice, fie ca imi ofer serviciile pro-bono, fie ca ofer indrumare si coaching oamenilor care mi-o cer.

Aleg sa vorbesc cu bucurie si recunostinta ca speaker si trainer oamenilor care vin catre mine, prin evenimentele pe care le organizez sau moderez. Aleg sa fac lucrurile diferit. Si accept cand rezultatele le primesc… diferit. Acele rezultate ma fac sa fiu un om implinit!

Si iti multumesc ca decizi sa te misti lumea impreuna cu mine pentru copiii din Autism Voice!

 

 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Autism Voice

Ce au in comun copiii, grija, zambetele, bucuria si autismul?

Autism Voice.

 

 

Mișcă lumea din jurul tău! Hai în echipa noastră și aleargă pentru copiii cu autism! Toată viața micuților cu tulburări din spectrul autist e o adevărată cursă: să fie înțeleși, să spună ce-și doresc și ce-i doare, să se exprime, să își facă prieteni.  Aleargă la Maratonul Internațional București ca ambasador al micutilor din Autism Voice și-i vei ajuta, astfel, pe

 

1 Donații

Anon

75 RON
03 Sep 2019