Alerg pentru Adriana și copiii ei

 

Anghel Damian Hope and Homes for Children România

25.2% Complete
630 RON
Sumă strânsă
2,500 RON
Target
8
Donații

Am mai alergat pentru Adriana și la Semimaratonul București. Voi alerga și acum. Pentru că știu că lucrurile bune se fac în timp, cu pași mic, perseverență și, uneori, cu ajutor.   

Adriana este un model. Un model de perseverență în fața ostilităților vieții. Mamă a 7 copii, Adriana își duce traiul cu modestie și demnitate într-un spațiu care cu greu ar putea să fie numit „casă”, darămite „acasă”. Și cu toate că i se prăbușește casa (la propriu!) găsește puterea să o ia de la capăt în fiecare zi, cu încrederea și puterea pe care ți le dau dragostea de mamă.  

De povestea Adrianei am aflat de la Omid Ghannadi care a întâlnit-o pe Adriana și familia ei în 2017 când filma pentru emisiunea „Visuri la cheie” (PRO TV). În vara aceasta, a început să construiască, ajutat de noi și de Hope and Homes for Children, o casă pentru această familie, în care să trăiască decent, aceasta fiind prima condiție pentru ca cei 7 copii să rămână alături de mama lor.   

Dar, mai este un pas: pentru a termina casa și a împlini visul familiei de avea o locuință pe care să o numească „acasă”, mai are nevoie de sprijin. Contribui și eu din nou și eu și vă invit și pe voi.   Eu am hotărât să alerg pentru a ajuta. Este puținul pe care îl pot face.  

Voi ne puteți ajuta pe mine și pe Omid să adunăm la acest puțin ce mai este nevoie pentru a le oferi copiilor Adrianei o locuință în care să crească fericiți! Donați!  

Mulțumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Suntem o organizație non-profit care schimbă din rădăcini sistemul de protecție a copilului din România. 

 

Adriana este o mamă care își crește copiii cu afecțiune și care își duce traiul cu modestie și demnitate într-un spațiu pe care cu greu îl poate numi „acasă”. 

În 12–13 octombrie, Hope and Homes for Children participă la cea de-a douăspezece ediție a Maratonului București. Fondurile strânse de alergătorii Team Hope vor fi direcționate către Adriana și copiii ei care au nevoie de o casă.  Adriana este un om minunat, care își crește copiii cu multă afecțiune, o femeie care a renunțat la tot pentru viitorul celor mici. Își duce traiu

 

8 Donații

pentru Adriana
11 Oct 2019
10 Oct 2019

Anonymous

30 RON
10 Oct 2019

Anonymous

50 RON
10 Oct 2019
09 Oct 2019

Anonymous

50 RON
09 Oct 2019
Mult succes!
09 Oct 2019

Anonymous

150 RON
09 Oct 2019