Cel mai frumos cadou de ziua mea - Renovarea Clinicii Pediatrie 1

 

Manuela Anghel Life Education for All

70% Complete
700 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
6
Donații

Prieten drag, om bun,

Mi-aș dori să nu existe copii suferinzi, să nu fie nevoie de spitale de pediatrie. Dar există... Iar unele spitale sunt în starea pe care unii dintre noi o știu...

De curând am cunoscut un om inimos și puternic, care și-a propus să renoveze o Clinică de Pediatrie din Cluj-Napoca, Pediatrie 1, din donații și cu ajutorul voluntarilor.

Sunt multe cauze care merită sprijinul nostru, dar am ales-o pe aceasta. Cred că nu întâmplător apar unii oameni în viețile noastre, de aceea am simțit că trebuie să contribui cumva. 

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația Life Education for All (LEFA) s-a înființat în octombrie 2014 din necesitatea unui vis care se cerea împlinit. Visul nostru este ca noi și copiii noștri să trăim într-o lume mai bună. Și pentru că lumea este formată practic din fiecare dintre noi, implicarea fiecăruia dintre noi este esențială. Iar noi ne-am gândit să contribuim acolo unde avem competențe și unde credem că schimbarea se poate produce; adică în educația copiilor și a tinerilor.

Clinica Pedatrie 1 din Cluj deserveste anual aproape 5000 de copii din toata tara (clinica deserveste la nivel regional îngrijirea copiilor cu boli genetice rare). Am zugravit 2 etaje ale cinicii si am cumparat pana acum frigidere, saltele, cantare pt nou nascuti, diverse consumabile. Vrem sa dotam clinica cu pulsixometre, perne, pilote, huse pt saltele, o masina de spalat, sa innoim vesela bucatariei clinicii. De asemenea ne propunem sa dotam cu apatura cabinetele de recuperare meducala de la clinicile de Neurologie pediatrica si Chirurgie Pediatrica Ortopedica din Cluj.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

6 Donații

100 RON
11 Oct 2019

Anonymous

50 RON
Succes!
06 Oct 2019
Cele mai frumoase ganduri pentru o prietenă dragă sufletului meu.
01 Oct 2019
30 Sep 2019
150 RON
16 Sep 2019
13 Sep 2019