Impreuna putem schimba viata cuiva care are nevoie de noi!

 

Lucian Cristea Fundația Motivation România

100% Complete
1,000 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
8
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Salutare!

Sunt Lucian si anul acesta voi alerga la Maratonul Bucuresti pentru a veni in sprijinul persoanelor cu probleme locomotorii.

Pentru a intelege mai bine acest demers, incercati sa va imaginati cum arata o zi din viata cuiva care nu are un scaun rulant desi acesta este singurul mijloc prin care se poate deplasa. Mai mult, pentru multi dintre oamenii cu dizabilitati motorii, orice activitate simpla poate deveni foarte complicata daca nu beneficiaza de un echipament de mobilitate adaptat nevoilor si abilitatilor lor.

In ajutorul lor, Fundatia Motivation, deruleaza o serie de proiecte menite sa le usureze viata (vezi pe www.motivation.ro).

Pe 13 octombrie eu voi alerga cu gandul ca impreuna putem face bine in viatile a doi oameni care au nevoie de scaune rulante. Ma puteti ajuta cu o donatie, indiferent de suma. Totalul de 1000 de lei pe care mi l-am propus sa-l strang prin donatii, va merge direct catre Motivation, reprezentand costul a doua scaune rulante.

Impreuna putem schimba viata cuiva care are nevoie de noi!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Scaunele rulante sunt esențiale persoanelor care și-au pierdut mobilitatea și le oferă libertate de mișcare. De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care donează scaune rulante potrivite persoanelor cu dizabilități motorii.

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel mai mare eveniment de alergare din România, aflat la a 12-a ediție, iar anul acesta va fi pe 12-13 Octombrie, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: - Cursa

 

8 Donații

Go go go!
12 Oct 2019

Anonymous

50 RON
28 Sep 2019

Anonymous

20 RON
27 Sep 2019
27 Sep 2019

Laurentiu

50 RON
Felicitări pentru actiune
27 Sep 2019
27 Sep 2019
27 Sep 2019
Lucian Cristea : Fundația Motivation România
Impreuna putem schimba viata cuiva care are nevoie de noi!