Iau o pauză de la mașină pentru 30 Zile și #SuntGalantOM

 

Claudia Rusu Asociatia Little People Romania

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
0
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Am acceptat provocarea de a alege un Obicei Galantom pentru o cauză bună!

Am ales să [completează cu obiceiul] pentru 30 de zile și să susțin astfel o cauză care are nevoie de sprijin.

Ca să-mi pot duce provocarea până la capăt, am nevoie să-mi fii alături.
Lasă-mi un mesaj de încurajare și fă și tu o donație pentru proiectul ales de mine. Pentru că lumea devine mai bună acolo unde-s mai mulți oameni generoși.

Îți mulțumesc din inimă că ești lângă mine!

Dacă vrei să accepți și tu provocarea Obicei Galantom, intră pe obicei.galantom.ro și alătură-te comunității oamenilor de bine.




Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea organizației este îmbunătățirea calității vieții copiilor și tinerilor bolnavi de cancer, prin oferirea unui suport psihosocial pe toată perioada spitalizării și după finalizarea tratamentului, contribuind astfel semnificativ la rata de supraviețuire a acestui grup de bolnavi. 

Misiunea organizației este îmbunătățirea calității vieții copiilor și tinerilor bolnavi de cancer, prin oferirea unui suport psihosocial pe toată perioada spitalizării și după finalizarea tratamentului, contribuind astfel semnificativ la rata de supraviețuire a acestui grup de bolnavi. În centrul universului Asociației Little People se află pacientul. Fiecare activitate planificată, fiecare tabără organizată și fiecare proiect scris situează pe primul loc pacientul și familia acestuia!Asociația Little People este dedicată promisiunii de a nu expune un pacient sau un minor în situația de boală, durere sau într-o lumină negativă și de a nu folosi imagini ale suferinței umane cu scopul de a strânge fonduri sau pentru a câștiga bani.

Cu o experiență de aproape 20 ani în programe de suport psihosocial, Asociația Little People Romania oferă o serie de servicii de înaltă calitate, evenimente complexe pentru tinerii supraviețuitori de cancer, profesionalism în coordonarea voluntarilor, sprijin material al secțiilor din spital, grijă și implicare constantă din partea unei echipe dedicate.

De obicei, începutul de an este perioada rezoluțiilor. Atunci ne planificăm cum o să renunțăm la fumat, cum o să facem mai mult sport, cum o să citim mai mult sau cum o să avem grijă să mâncăm mai sănătos.  Noi zicem că nu doar începutul de an este bun pentru asta, ci oricând decidem să renunțăm la un obicei mai puțin bun sau facem eforturi pentru a adopta unul care să ne f

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!
Claudia Rusu : Asociatia Little People Romania
Iau o pauză de la mașină pentru 30 Zile și #SuntGalantOM