Mă trezesc în fiecare dimineața devreme pentru 30 Zile și #SuntGalantOM

 

Constanța HURMUZ Asociația Pastel

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
0
Donații

Am acceptat provocarea de a alege un Obicei Galantom pentru o cauză bună!

Pe 30 octombrie va fi ziua mea și aleg ca pentru 30 de zile să mă trezesc devreme și să susțin astfel o cauză care are nevoie de sprijin.

Ca să-mi pot duce provocarea până la capăt, am nevoie să-mi fii alături.
Lasă-mi un mesaj de încurajare și fă și tu o donație pentru proiectul ales de mine. Pentru că lumea devine mai bună acolo unde-s mai mulți oameni generoși.

Asociația pastel va ajuta în luna octombrie 30 de bătrâni dintr-un centru de bătrâni din București. Aceștia vor avea parte de experiența unei zile în care vor participa la un spectacol de teatru. 

Pentru ca experiența să fie completă, înainte de începerea piesei, cei 30 de bătrâni de la centru vor tunși / coafați și vor lua o cină simplă, adaptată nevoilor lor.

Fiorii pregătirii, al îmbrăcatului și aranjatului, al ieșirii într-un loc nefrecventat de mult timp, al vizionării unei piese de teatru într-o seară de octombrie vor rămâne cu ei și vor fi parte din identitatea lor, din emoțiile și din bucuria lor. Dacă piesa aceasta va fi ultima pentru câțiva dintre ei, hai să le oferim o poveste bună! Cea de pe scenă și cea care se va imprima pentru totdeauna în sufletele lor.

Îți mulțumesc din inimă că ești lângă mine!

Mai multe despre proiectul Asociației pastel poți citi aici: https://asociatiapastel.ro/portfolio_page/aplauze-la-varsta-a-treia-octombrie-2021/


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea noastră este să educăm, să inspirăm și să ajutăm oamenii și companiile să facă fapte bune cu recurență. Vrem să fim locul unde fiecare persoană dornică să se implice găsește cauza potrivită. Ne dorim să creăm puntea dintre neajunsuri și dorința de a fi mai buni.

Activ. În fiecare lună.

Oferirea unei experiențe de suflet vârstnicilor din programul Asociației Niciodată Singur: vizionarea unei piese de teatru, precedată de un prânz.

Am acceptat provocarea de a alege un Obicei Galantom pentru o cauză bună! Pe 30 octombrie va fi ziua mea și aleg ca pentru 30 de zile să mă trezesc devreme și să susțin astfel o cauză care are nevoie de sprijin. Ca să-mi pot duce provocarea până la capăt, am nevoie să-mi fii alături.Lasă-mi un mesaj de încurajare și fă și tu o donație pentru proiectul ales de mine. Pentru că

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!