Mă trezesc la 7:30 pentru 30 Zile Consecutiv și #SuntGalantOM | I'm waking up at 7:30 for 30 Days and Supporting Art Therapy by Create.Act.Enjoy

 

Andreea T. Asociația Create.Act.Enjoy

100% Complete
2,070 RON
Sumă strânsă
2,000 RON
Target
19
Donații
Vreau să fac o donaţie!

RO

La 27 de ani am decis să-mi fac cadou o provocare. Și că să nu fiu singură îmi doresc să te iau cu mine și să susținem împreună proiectul celor de la Create.Act.EnjoyTerapie prin Artă.

Ce este Terapie prin Arta, mă întrebi?

Terapie prin Artă by Create.Act.Enjoy este un proiect socio-cultural pornit din Cluj care pune la dispoziția oamenilor din spitale activități recreative realizate de artiști profesioniști, cu sprijinul voluntarilor.

Adică îmbină două lucruri importante pentru mine - cultura și nevoia nesfârșită de alinare din spitalele din România (în ultimii doi ani mai mult ca niciodată).

Metodele de lucru propuse de ei vin în completarea terapiei clasice și mizează pe faptul că starea de bine (well-being) este dată, pe lângă satisfacția materială, de o stare emoțională și psihică echilibrate și de o viață socială care permite accesul la cultură.

Activitățile pe care le desfasoara în spitale stimulează dezvoltarea de abordări interdisciplinare prin întrepătrunderea artelor – teatru și performance, muzică, artă manuală, realitate virtuală, film și fotografie, implicand activ pacienți, aparținători și cadre medicale.

Minunat

Provocarea pe care mi-o propun poate nu e mare lucru - ba chiar ceva obișnuit pentru mulți; dar de mine nu s-a lipit voluntar decât o perioadă scurtă în vara lui 2018 (vorba aia: daca îți amintesti exact momentul...) și nu a mai revenit de atunci.

Ca să-mi pot duce provocarea până la capăt, am nevoie să-mi fii alături. Lasă-mi un mesaj de încurajare și fă o donație cât de mică (serios - nu există "prea putin") pentru proiectul ales de mine.

Pentru că așa devenim mai buni - puțin cu puțin. Și când vine vorba de obiceiuri, și când vine vorba de susținut proiecte locale. 

Îți mulțumesc din inimă că ești lângă mine!

P.S: Dacă vrei să accepți și tu provocarea Obicei Galantom, intră pe obicei.galantom.ro și alătură-te comunității oamenilor de bine.

 

EN

I'm turning 27 on Sunday, so I decided to gift myself a challenge. And since I don't want to do it on my own, I'm inviting you to come along and help me support the Art Therapy Project of Create.Act.Enjoy, a Cluj-Napoca-based NGO.

Art Therapy by Create.Act.Enjoy is a socio-cultural project started in Cluj that provides people in hospitals with recreational activities made by professional artists, with the support of volunteers.

In other words, it combines two important things for me - the love for culture and the endless need for relief in Romanian hospitals (especially during the past two years).

Their working methods complement classical therapy and rely on the fact that well-being is not only achieved through material things but also through a balanced emotional and mental health that access to culture can give. 

The activities they carry out in hospitals stimulate the development of interdisciplinary approaches through the intertwining of arts - theater and performance, music, crafts, virtual reality, film, and photography - actively involving patients, relatives, and healthcare professionals.

Lovely, if you ask me. 

The challenge itself might not be a lot - it is, in fact, a common habit for many people; but waking up early in the morning never stuck with me, so it won't be easy.  

In order to complete my challenge, I need your support. Leave me a message of encouragement and help me with a small donation for the project I have chosen.

Because that's how we get better - little by little. Even if we talk about habits, or support local projects.

Thank you from the bottom of my heart for being by my side!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Suntem o asociație culturală. Suntem o echipă dinamică. Suntem oamenii din Casa Create. Ne investim cunoștințele, energia și resursele artistice în proiecte culturale, educative și de terapie prin artă. Ne inspiră comunitatea din care facem parte și contribuim activ la dezvoltarea ei prin activități comunitare și sociale, ateliere creative sau intervenții artistice. Ne caracterizează spontaneitatea, dezbaterea temelor actuale și dorința de a face bine.

Terapie prin Artă by Create.Act.Enjoy este un proiect socio-cultural pornit în 2012, care pune la dispoziția oamenilor din spitale activități recreative realizate de artiști profesioniști, cu sprijinul voluntarilor.

 

De obicei, începutul de an este perioada rezoluțiilor. Atunci ne planificăm cum o să renunțăm la fumat, cum o să facem mai mult sport, cum o să citim mai mult sau cum o să avem grijă să mâncăm mai sănătos.  Noi zicem că nu doar începutul de an este bun pentru asta, ci oricând decidem să renunțăm la un obicei mai puțin bun sau facem eforturi pentru a adopta unul care să ne f

 

19 Donații

Yeheee, I did it!
09 Nov 2021

Anonymous

33 RON
Mornin' sunshine! ❤❤
03 Nov 2021

Adriana King

300 RON
Putin de la mine , pentru multul pe care il faceti!🤗
30 Oct 2021
Fie ca obiectivul propus sa fie atins! Felicitari si mult succes!
27 Oct 2021

Ioana

200 RON
25 Oct 2021

Anonymous

75 RON
La mulți ani, miss!
22 Oct 2021
La muuulti ani si numai success!
16 Oct 2021
La multi ani cu sens!
13 Oct 2021
La multi aaaani, Andreea! You can do this! I know it's not easy, I'm the same with waking up, I feel you and support you!
12 Oct 2021

Francesca

30 RON
11 Oct 2021

Anonymous

150 RON
10 Oct 2021

Tudor

77 RON
LMA!
09 Oct 2021

Anonymous

35 RON
09 Oct 2021
07 Oct 2021
La mulți ani! Fie ca toate dorințele sa ți se împlinească, cu excepția celor ilegale! And, my friend, if cauliflower can become pizza, you can do anything! 🍕🥦
07 Oct 2021
07 Oct 2021

Anonymous

30 RON
07 Oct 2021
Go Tili!
06 Oct 2021

Anonymous

300 RON
06 Oct 2021
Andreea T. : Asociația Create.Act.Enjoy
Mă trezesc la 7:30 pentru 30 Zile Consecutiv și #SuntGalantOM | I'm waking up at 7:30 for 30 Days and Supporting Art Therapy by Create.Act.Enjoy