Evoluăm prin educație.

 

Cătălina Nicola Fundația Autonom

100% Complete
630 RON
Sumă strânsă
400 RON
Target
10
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Prima strângere de fonduri a Fundației Autonom.

Până acum, ne-am implicat în 600 de proiecte educaționale. Primim însă multe solicitări, aproape zilnic.

https://fundatia.autonom.ro/

Una dintre ele vine de la o doamnă educatoare extrem de implicată, care a luptat pentru visul ei de a deveni cadru didactic. Grădinița din Poieni, locul în care modelează destinele copilașilor (și credeți-mă că o face foarte bine), are același mobilier de acum 30 de ani.

Fundația Autonom a schimbat băncuțele și scaunele copiilor, oferind și materiale educaționale. Îmi doresc să strâng bani pentru un dulap modern, în care să fie ținute materialele și creațiile copiilor. Veți fi alături de mine, nu-i așa? :)


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Sprijinim și ne implicăm în proiecte pentru dezvoltarea educației

De 10 ani, în spatele îndemnului „Evoluăm prin educație”, se află peste 800 de proiecte educaționale, prin care contribuim la transformarea copiilor în adulți cu valori și caractere puternice.

Împreună ne implicăm activ în viitorul copiilor!

Autonom FUN Run Challenge (30 octombrie – 14 noiembrie) este o "competiție" în care timp de 2 săptămâni angajații Autonom aleargă împreună 500 de km, în mai multe orașe din țară și își invită prietenii să îi susțină. Fondurile strânse vor ajuta la modernizarea școlilor și a grădinițelor, pentru ca elevii să aibă condiții decente, în care să evolueze frumos. Sprijin

 

10 Donații

Succes Cătălina! Succes Fundația Autonom!
14 Nov 2021

Anonymous

50 RON
Donez pentru grădinița mea de suflet (acolo am făcut primii pași în viață și de acolo am plecat la o vârstă fragedă împreună cu familia) pentru că am convingerea că această educatoare dedicată și profund implicată sufletește este o stea care a părăsit orbita ei din Galaxie pentru a le dărui din sclipirea ei divină și copiilor din comunitatea Poieni.
13 Nov 2021

COLEGI POIENI

65 RON
Mult succes!
05 Nov 2021
04 Nov 2021
31 Oct 2021
Sustin educatia
31 Oct 2021
Felicitări și mult succes mai departe!
30 Oct 2021
30 Oct 2021

Loredana Pascal

50 RON
29 Oct 2021
Cătălina Nicola : Fundația Autonom
Evoluăm prin educație.