Campionat de League of Legends

 

8.5% Complete
85 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
4
Donații

Campionatul caritabil de League of Legends își propune să adune pasionații acestui joc într-un turneu ce are ca scop strângerea de fonduri pentru cauza din acest an a Artă'n Dar. Ne vedem pe Summoner's Rift!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

„Prinde formă” este un proiect permanent în cadrul programului Ajungem MARI prin care sprijinim copiii și tinerii institutionalizati să își dezvolte abilitățile prin cursuri vocationale (canto, teatru, robotica, inot, dans etc.) 

Artă’n Dar este un eveniment caritabil care promovează cultura și arta în rândul studenților, ce se va desfășura în perioada 6-12 decembrie. Evenimentul este alcătuit din mai multe seri tematice (Quiz, Stand-up, Muzică, Boardgames & Sah, Teatru, Esports). Toate serile sunt organizate și realizate de studenți ai Facultății de Matematică și Informatică - UB.  Scopul din aces

 

4 Donații

Anonymous

10 RON
#CiNeEmOtAnU
12 Dec 2021

king

30 RON
andrei tudose e cel mai dulce suflet
12 Dec 2021
Go ASMI!
12 Dec 2021
06 Dec 2021