Generozitatea luminează Sărbătorile

 

Grădinița FEG Iași Salvaţi Copiii Iași

64% Complete
1,280 RON
Sumă strânsă
2,000 RON
Target
5
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Ho-ho-ho, de Crăciunul acesta echipa noastră e Moșul cel darnic și bun pentru copiii defavorizați! Da, sunt acei copii minunați, dar lipsiți de posibilități materiale care trăiesc în frig și în lipsuri și pentru care Moș Crăciun e doar o poveste care li se întâmplă altora. Hai să fim Moș Crăciun pentru ei!

Cu fiecare donație primită aici, bucuria se aprinde în ochii lor, iar speranța de mai bine prinde viață. Micii eroi sunt incluși în proiectele educaționale Salvați Copiii Iași, pentru că educația e cea mai importantă.

Anul acesta hai să fim noi toți Moș Crăciun. Și pentru că generozitatea și empatia sunt oricum deja în noi, de data aceasta îl trimitem pe moșul la colindat și devenim noi aducători de bine și de speranță pentru copiii de la Salvați Copiii Iași. Punem în sac hăinuțe groase, rechizite și alimente de bază. Dacă se poate, și un dulce mic.

Moș Crăciun nu mai e unul, ci toată echipa Grădiniței FEG!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Salvaţi Copiii Iași este o organizație nonguvernamentală, non-profit, care din 1991 militează activ pentru drepturile copilului si protectia copilului în regiunea de Nord Est a României.  

SUSŢIN PROIECTUL

Fii realist de bun!

Un proiect pentru ca viața copiiilor vulnerabili să poată continua în context post-pandemic.

În 2021 pandemic, Sărbătorile și Crăciunul înseamnă mai ales emoția conectării cu cei dragi, iubirea și grija pentru a-i ști sănătoși și în siguranță. Momentele dificile care ne încearcă pe toți au și o parte bună, ne transformă, ne ajută să ne uităm mai cu luare-aminte în interiorul nostru și îngăduie valorilor nostre bune și adevărate să iasă la suprafață.  

 

5 Donații

Părinții Grupei Mari " Buburuzele " - sediul Alexandru ❤️

900 RON
Grădinița FEG Iași - Salvaţi Copiii IașiGenerozitatea luminează Sărbătorile
30 Dec 2021

Anonymous

175 RON
06 Dec 2021

Iordache Ada

75 RON
06 Dec 2021
06 Dec 2021
06 Dec 2021
Grădinița FEG Iași : Salvaţi Copiii Iași
Generozitatea luminează Sărbătorile