Fericirea de a fi Moș Crăciun

 

Raluca Mihalchioiu Salvaţi Copiii Iași

68.75% Complete
1,100 RON
Sumă strânsă
1,600 RON
Target
7
Donații
Vreau să fac o donaţie!

De când am copii, cauza prichindeilor fără Crăciun mă emoționează profund. La noi în casă în preajma Crăciunului e magic, stăm împreună și citim povești, ne uităm la poze de familie și râdem mult. Ne strângem seara împreună cu copiii, scriem scrisoare pentru Moș Crăciun și pur și simplu ne bucurăm de prezența celorlalți.

Și mă doare când aflu că există copii pentru care Sărbătorile și Crăciunul pur și simplu nu există. Copii care nu împodobesc bradul, nici n-o ajută pe mama cu masa, copii la care Moș Crăciun, cât o fi el de bun, nu ajunge. Sunt prichindeii de la marginea societății, incluși în proiectele Salvați Copiii Iași, care, din cauza crizei pandemice, se confruntă cu foamea și pierderea puținelor lucruri pe care le aveau și imposibilitatea de a merge la școală.

Pentru ei sunt fericită că pot fi Moș Crăciun și că-i pot susține cu haine și rechizite pentru a merge la școală. Un Moș realist de bun, care și-a propus să-i țină în școală ca să poată primi o educație.

Cu fiecare donație primită aici, bucuria se aprinde în ochii lor, iar speranța de mai bine prinde viață. Vă invit alături de mine să le salvăm copilăria!

Vă mulțumesc și vă îmbrățișez.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Salvaţi Copiii Iași este o organizație nonguvernamentală, non-profit, care din 1991 militează activ pentru drepturile copilului si protectia copilului în regiunea de Nord Est a României.  

SUSŢIN PROIECTUL

Fii realist de bun!

Un proiect pentru ca viața copiiilor vulnerabili să poată continua în context post-pandemic.

În 2021 pandemic, Sărbătorile și Crăciunul înseamnă mai ales emoția conectării cu cei dragi, iubirea și grija pentru a-i ști sănătoși și în siguranță. Momentele dificile care ne încearcă pe toți au și o parte bună, ne transformă, ne ajută să ne uităm mai cu luare-aminte în interiorul nostru și îngăduie valorilor nostre bune și adevărate să iasă la suprafață.  

 

7 Donații

Mihaela Constantinescu

200 RON
In amintirea vremurilor cu Mizaela si Moș Piți ❤️❤️❤️
09 Dec 2021
❤️
09 Dec 2021
06 Dec 2021

Anonymous

150 RON
06 Dec 2021

Anonymous

100 RON
06 Dec 2021
06 Dec 2021

Mel & Lu

200 RON
La multi ani, Ralu! Sa te iubeasca viata!
06 Dec 2021
Raluca Mihalchioiu : Salvaţi Copiii Iași
Fericirea de a fi Moș Crăciun