Dar din dar se face bucurie pentru copii

 

Luisa Maria Rotaru Salvaţi Copiii Iași

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
0
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Anul acesta de Sărbători vreau să vă împărtășesc o poveste care pe mine m-a emoționat profund. E realitatea unei singure eroine, dar ca ea mai sunt sute, poate chiar mii de copiii vulnerabili care ajung la Salvați Copiii Iași.

Octavia locuiește cu surorile, mama și bunicii în zona Șes Bahlui, supranumit Dallas, poate cea mai săracă zonă a Iașului. Căsuță din lemn e compusă dintr-o singură camera și o antecameră ce ține loc de bucătărie, dormitor și orice altceva e nevoie, cu toate că locuința nu este racordată la nici un fel de utilități. Iarna se încălzesc cu ajutorul unei sobe pe bază de lemne. Surorile mai mari ale Octaviei au abandonat timpuriu școala, dar Octavia e hotărâtă să meargă la școală.  

Poate că ar rămâne o poveste tristă, despre o copilărie furată de greutăți, dar Octavia a intrat în programele educaționale de la Salvați Copiii Iași și a descoperit o lume a jocului, a învățării și a valorilor trainice: bunătate, empatie, muncă, cinste, recunoștință.

Asemenea ei, pentru toți copiii defavorizați intrați în proiectele ONG-ului, firul poveștii se schimbă, întâlnesc adulți de încredere, au parte de susținere, educația devine o plăcere și, cel mai important, înfloresc pentru că au speranța de mai bine.

Pentru Octavia și pentru toți copiii din proiectele Salvați Copiii Iași, vă invit să vă alăturați cu o donație de aceste Sărbători. Prin bunătatea și generozitatea noastră să le facem copilăria mai frumoasă și viitorul mai senin!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Salvaţi Copiii Iași este o organizație nonguvernamentală, non-profit, care din 1991 militează activ pentru drepturile copilului si protectia copilului în regiunea de Nord Est a României.  

SUSŢIN PROIECTUL

Fii realist de bun!

Un proiect pentru ca viața copiiilor vulnerabili să poată continua în context post-pandemic.

În 2021 pandemic, Sărbătorile și Crăciunul înseamnă mai ales emoția conectării cu cei dragi, iubirea și grija pentru a-i ști sănătoși și în siguranță. Momentele dificile care ne încearcă pe toți au și o parte bună, ne transformă, ne ajută să ne uităm mai cu luare-aminte în interiorul nostru și îngăduie valorilor nostre bune și adevărate să iasă la suprafață.  

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!
Luisa Maria Rotaru : Salvaţi Copiii Iași
Dar din dar se face bucurie pentru copii