Trimite-l pe Moș Crăciun în Deltă

 

Adrian Lepadatu Asociatia NEOS

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
2,000 RON
Target
0
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Copiii sunt cel mai frumos dar pe care Dumnezeu ni-l oferă. Ei păstrează valorile noastre și le duc mai departe în lume. Zâmbetul unui copil nu poate fi înlocuit cu nicio altă bucurie.    De aceea, consider că cel mai frumos cadou pe care ni-l putem oferi este bucuria de a ajuta din puținul nostru, al fiecăruia. Un copil fericit va fi și bucuria ta, a mea și a noastră. Fiecare copil merită șansa la educație și la fericire.

Anul acesta nu îmi doresc cadouri, ci îmi doresc să faceți o mică donație către Copiii Deltei, către acei copii care sunt izolați în propria țară. Am nevoie de sprijinul vostru pentru ca Moș Crăciun, anul acesta să ajungă și la ei, să le aducă zâmbete. Vă mulțumesc tuturor celor care veți dona oricât de puțin și astfel le veți aduce zâmbetul copiilor izolați ai Deltei.

Cadoul meu pentru voi, în calitate de actor sunt aceste versuri care îmi doresc să ajungă la inimile fiecăruia.

Cu mult drag, actorul Adrian Lepădatu

 

Copiii care se iubesc - Jacques Prevert

,,Copiii care se iubesc se-mbrăţişează în picioare

Lângă porţile nopţii

Şi trecătorii care trec îi arată cu degetul

Dar copiii care se iubesc

Nu sunt acolo pentru nimeni

Şi numai umbra lor

Înlănţuită umbra tremură în noapte

Stârnind mânia trecătorilor

Mânia şi dispreţul lor şi râsetele şi invidia

Copiii care se iubesc nu sunt acolo pentru nimeni

Ei sunt în altă parte dincolo de noapte

Mult mai presus decât lumina zilei

În orbitoarea strălucire a primei lor iubiri”.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Asociatia NEOS

Apărarea și promovarea drepturilor tinerilor, reprezentarea, formarea și dezvoltarea personală și profesională, pe diferite domenii de interes: educațional, cultural, antreprenorial, social, psihologic, juridic, sportiv și de protejare a mediului, cât și promovarea valorilor prosociale prin implicarea în activități de voluntariat.

Scopul proiectului este de reducere a abandonului școlar. Copiii care provin din familii vulnerabile, vor avea posibilitatea să își continue studiile liceale sau să urmeze o școală de meserii, iar prin participarea la sesiuni de dezvoltare personală și orientare vocațională în carieră, vor putea să se cunoască mai mult pe ei.

Te invităm să adopți adevăratul spirit al Crăciunului: GENEROZITATEA. Noi credem că cel mai frumos cadou pe care îl putem primi anul acesta de Crăciun este bucuria de a ajuta pe cineva. Te invităm astfel să îți faci o pagină de Galantom și să le spui familiei și prietenilor că în locul cadourilor, îți dorești să susțineți împreună pe cineva care are nevoie de ajutor. În

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!
Adrian Lepadatu : Asociatia NEOS
Trimite-l pe Moș Crăciun în Deltă