Viata pentru fiecare copilas...

 

Ramona Paunescu ASOCIATIA LIFE CALL

9% Complete
450 RON
Sumă strânsă
5,000 RON
Target
3
Donații

Poate te întrebi de ce am ales să îmi donez ziua de naștere pentru această cauză minunată “femeile în criză de sarcină”?

Acum 40 de ani, în 1982 mama mea, o femeie minunată, o eroină, așa cum o alint eu, în ciuda dificultăților din acea perioadă a ales să îmi dea viață, datorită ei sunt “cine sunt astăzi ❤️” 

În câteva zile în 18 Ianuarie se adaugă încă un trandafir în buchetul vieții mele, o călătorie extraordinară cu suișuri si coborâșuri și anul acesta doresc să îmi donez ziua de naștere unei cauze mărețe: suportul femeilor aflate în criză de sarcină.

Eu am fost în această situație și știu cum e să ai nevoie să fie acolo cineva să îți deschidă ochii și să te îndrume să faci alegerea corectă și mai știu cum e să nu o faci și viața ta să nu mai fie la fel, în urma deciziei luate, sa te gândesti în fiecare zi, lună, an “Cum ar fi fost dacă...? Câți ani ar fi avut bebelușul? Cine ar fi fost el astăzi...?"

De aceea, de ziua mea de naștere,  cel mai neprețuit cadou pentru mine este sa susții o nouă viață alături de mine.?

Prețuiește viața!

Dăruiește de bunăvoie și vei primi înzecit înapoi! 
Mulțumesc! Mulțumesc!Mulțumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

În 10 ani orice persoană din România știe că o femeie are șansa de a primi ajutor într-o situație de criză de sarcină!

Deschiderea Centrului LIFE CALL în București.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

3 Donații

Anonymous

150 RON
18 Jan 2022

Ancuta

150 RON
Cu fiecare picătură donata, putem salva o viata! La mulți ani!
18 Jan 2022
La multi ani!!’
13 Jan 2022