Să oferim SPERanță prin fapte bune!

 

Clementina Canel Asociatia ASPERA

4.8% Complete
480 RON
Sumă strânsă
10,000 RON
Target
4
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Îmi doresc ca de ziua mea să contribui la binele pe care ONGul ASPERA îl aduce în lumea familiilor care trăiesc cu un diagnostic de autism, sindrom Down, epilepsie, alte tulburări de neurodezvoltare. Am încredere deplină în ei pentru că în spatele ASPERA este iubirea de mamă a unei persoane dragi mie și un profesionist cu care am lucrat în trecut. Consider că trebuie să îi spijinim pe cei care știu să îi ajute pe cei în nevoie.

În centrul de terapie ASPERA se regăsește dovada vie că abordarea pozitivă contribuie la o dezvoltare armonioasă și în cazul copiilor cu nevoi speciale. Totul se desfășoară prin joaca adaptată nevoilor individuale ale fiecărui copil. Aici se pune accent pe punctele forte ale copiilor și astfel se dezvoltă capacitățile acestora, ca ei să își poată atinge singuri visele.

Un proverb spune: “E nevoie de un sat întreg ca să crești un copil”. În ASPERA am realizat și faptul că e nevoie de un singur copil ca să trezești conștiința unui sat.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Ne dorim sa facem din Centrul Aspera a doua casa, atat pentru copiii care necesita terapii si atentie speciala, cat si pentru familiile lor. Vestea ca un membru al familiei sufera de o dificultate in dezvoltare este perceputa ca o furtuna de catre toti membrii familiei, furtuna care schimba prioritatile, modul de viata, echilibrul.

Spune DA recuperarii copiilor cu cu intarzieri in dezvoltare!

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

4 Donații

Anonymous

150 RON
Bravo, Clemi! Foarte frumos ca faci asta!
27 Jan 2022
La multi ani, Clemi! 🤗
17 Jan 2022

Anonymous

150 RON
15 Jan 2022

Anonymous

30 RON
La multi ani!
15 Jan 2022
Clementina Canel : Asociatia ASPERA
Să oferim SPERanță prin fapte bune!