O altfel de zi!

 

Izabela Beres A.D.D.I.P.

73% Complete
730 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
5
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucurie. Mai ales atunci când fericirea se oglindește în inimile copiilor. Vă salut pe toți, oameni dragi! Astăzi se împlinesc 25 de ierni de când am venit pe lume. Privesc în urmă și zâmbesc amintindu-mi de fiecare zi de naștere în parte. Fiecare specială în perfecțiunea ei. Deși cei apropiați mă întrebau ce cadou îmi doresc, anul acesta am simțit că vreau să fac ceva diferit de ziua mea. Nu am stat mult pe gânduri, iar inima mi-a șoptit că cel mai frumos cadou pe care l-aș putea primi este să ofer eu. Să ofer zâmbete 1f60a.png Anul acesta ziua mea este pentru fiecare copil lipsit de dragostea și protecția unei familii, pentru fiecare zâmbet inocent, pentru fiecare îmbrățișare primită din partea copiilor. Pentru copiii din centrele de plasament care au nevoie să se simtă speciali și care se vor bucura de atenția cuvenită. Pentru ei îmi donez ziua de naștere. Așadar, te îndemn pe tine, cel care citești acum dorința mea și pe tine, cel care te-ai gândit sau nu să îmi faci un cadou, să mă susții și împreună să oferim zâmbete acestor copii. Oferă-le lor un cadou special de ziua mea, donează aici orice sumă de bani, iar cineva sigur va fi recunoscător pentru fapta ta. Îți mulțumesc că ești alături de mine!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

A.D.D.I.P.

A.D.D.I.P. (Asociația pentru Dezvoltarea Durabilă și Integrare Profesională) facilitează accesul copiilor și tinerilor din centre de plasament la educaţie, dezvoltare socio-profesională, dezvoltare personală, promovarea sănătății și prevenirea comportamentelor indezirabile social. 

Încă de la începutul activității noastre am transmis copiilor din centrele de plasament cu care lucrăm că educația este extrem de importantă, ea fiind cheia care le va deschide uși către oportunități neimaginate. Anul aceste avem 3 fete cu care am lucrat timp de 5 ani de zile care au intrat la facultate și încă 2 care vor merge la facultate în toamna anului 2022, momentan le pregătim pentru acest pas. Acest program se adresează acestor 5 fete care provin din centre de plasament și care își continuă studiile, vrem să fim un sprijin pentru ele și să le oferim acces la o viață de calitate prin oferirea unei burse universitare anuale pe durata anilor de studiu.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

5 Donații

Anonymous

150 RON
19 Jan 2022

Anonymous

30 RON
19 Jan 2022

Sergiu Streza

250 RON
La mulți ani fericiți!!!
19 Jan 2022
19 Jan 2022

Anonymous

150 RON
19 Jan 2022
Izabela Beres : A.D.D.I.P.
O altfel de zi!