Să fim ochii care le ghidează în prevenirea cancerului de sân!

 

Amalia Uruc Asociatia ALMA -Asociatia pentru Ajutor, Lupta, Motivare si Asistenta in afectiuni grave

11.2% Complete
560 RON
Sumă strânsă
5,000 RON
Target
6
Donații

Eu ating, miros, aud, gust, văd. În lumea mea de femeie tipică toate simțurile funcționează și tot nu e îndeajuns pentru a ști cum să previn cancerul de sân. Tot am nevoie de un ghid ilustrat sau video care să mă învețe cum să îmi fac autocontrolul lunar al sânilor.

La nivel mondial 1 din 8 femei are sau va face cancer de sân. Depistat precoce, este vindecabil!

Femeile cu dizabilitate de vedere ating, miros, aud...nu văd. Au un al șaselea simt care le spune că e ceva în neregulă cu corpul lor, dar nu au instrumentele prin care să identifice ce nu e în regulă. Nu au ghiduri de autocontrol lunar al sânilor tipărite în limbajul pe care îl pot descifra , nu au cum să vadă sesiunile demonstrative de pe internet.

Cancerul de sân nu alege!

1 din 8 femei cu deficiențe de vedere are sau va face cancer de sân!

Ajută-mă să le oferim instrumentul prin care să învețe să își facă acest autocontrol lunar și să depisteze precoce când ceva nu e în regulă.

Din banii strânși împreună, Asociația ALMA va transcrie, imprima în Braille și distribui gratuit Ghidul de Autocontrol al Sânilor  femeilor nevăzătoare din județul Prahova și le va oferi celor afectate de cancer de sân accesorii medicale specifice acestei patologii.

Eu am ales să le susțin pe ele. In România mai sunt însă alte 32 de filiale de femei nevăzătoare. Mai e loc de fapte bune.

Îți mulțumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea noastră este vegherea pacienţilor cu afecţiuni grave iar ajutorul se îndreptă spre: sponsorizări de investigaţii complexe programe de terapii fizice si psihologice intervenţii chirurgicale oncologice şi/sau reconstructive; dar şi a publicului larg prin campanii de prevenţie secundară pentru afecţiuni grave sesiuni de informare medicală campanii de screening în vederea depistării precoce a afecţiunilor grave.

„Cred cu tărie că este datoria fiecărei femei să ceară să fie informată asupra riscului de cancer la sân , asupra metodelor de diagnostic  dar și să aplice această metodă simplă de autoexaminare . Cred cu tărie că este datoria fiecărui medic să informeze fiecare pacienta asupra importanței autoexaminării sânilor.”

Dr.Gerald Filip- medic primar Chirurgie Oncologică. medic voluntar Asociatia ALMA

Cu sprijinul vostru vom transcrie, imprima în Braille și distribui către organizațiile locale ale femeilor nevăzătoare din țară 1000 de exemplare ale Ghidului de autocontrol al sânilor, autocontrol ce poate salva vieți, si vom oferi proteze mamare externe și mănuși compresive pentru limfedem femeilor nevăzătoare care sunt deja afectate de cancer de sân.

 

Nu ești neapărat un sportiv pasionat, ziua ta de naștere a trecut, nu ai o provoare personală pe care să o folosești pentru a promova o cauză, dar vrei să ajuți organizând propria ta campanie de fundraising pe o perioadă determinată pentru cauza în care crezi. Poti face asta pe Galantom prin intermediul campaniei 30 Day Fundraising Challenge. Provocarea ta va fi să implementezi o ca

 

6 Donații

Anca

150 RON
Speranta si incredere
04 Feb 2022
04 Feb 2022
04 Feb 2022
Sănătatea este cea mai importantă. Dacă suntem sănătoși, ne putem îndeplini visurile. ❤
04 Feb 2022
04 Feb 2022
04 Feb 2022