Alinăm împreună suferința copiilor ucrainieni!

 

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
2,000 RON
Target
0
Donații

Daca adulții nu sunt pregătiți pentru război, atunci cât de mare este oare suferința copiilor care își părăsesc casele, tații și frații pentru a se salva? Chiar dacă nu le vom putea aduce înapoi tot ce au lăsat în urmă, împreună le putem dărui copiilor din Ucraina încredere pentru ziua de mâine. Între timp ne putem uita în ochii senini ai copiilor noștri pentru a regăsi esența copilăriei.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

„Dopomoha”. Nu știm ucraineană, dar înțelegem „Dopomoha”. Înțelegem cu fiecare celulă a inimii și minții, deopotrivă, căci „Dopomoha” e „Ajutor”.

30 Day Fundraising Challenge este o provocare prin care îți propui ca în 30 de zile să strângi o sumă de bani pentru o cauză pe care o susții.În această perioadă ne îndreptăm cu toții atenția către vecinii ucrainieni și noi, prin Programul Ajungem MARI, vom încerca să facem ce știm mai bine - să sprijinim copiii vulnerabili greu încercați de război, refugiați alături de

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!