Îmi donez cadoul de Paște

 

Simina Dumitrache Fundatia Romanian Angel Appeal

100% Complete
545 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
11
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Îmi e mult mai ușor să discut cu adolescenții decât să mă joc. Am fugit de joacă mereu. Până acum. 

De o lună mă joc, strâng, vorbesc cu mâinile și cu google translate cu copiii cu vârsta cuprinsă între 3 și 11 ani. Și sper dimineața să primesc vești bune. Pentru că odată ce distrugerile se vor termina, va trebui să ajutăm la reconstruire...din păcate, copilăria lor nu o vom putea repara, însă o putem face mai bună.

Mie nu mi-au plăcut aproape niciodată sărbătorile. Simțeam presiunea lor, simțeam oboseala. Dar mă bucuram să primesc cadouri. Mai ales la 6 ani. Mă bucuram să fiu aproape de familie. Mă uit săptămânal la cei mici cum colorează și cum schimbă rozul cu verdele închis, cum merg către negru și dau deoparte culorile. Nu mi-au plăcut niciodată sărbătorile, dar pentru ei îmi doresc sărbători aproape de normal.

Pentru ei, am hotărât să îmi dăruiesc cadourile de la Iepuraș. Paștele poate să mă evite cu eleganță, dar pe ei nu are voie să îi uite.

Cel mai frumos dar pe care îl poți face este să fii alături de noi și să donezi banii către cele două Centre de Zi unde copii cu vârsta cuprinsă între 3 și 11 ani vin să se joace. 

Împreună suntem mai buni și le colorăm primăvara și paștele!

Îți mulțumesc că ești alături de noi.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Romanian Angel Appeal este o organizație neguvernamentală, înființată în 1991, a cărei misiune o reprezintă îmbunătățirea calității vieții copiilor și tinerilor afectați de boli cronice și aflați la risc de excludere socială.

Când am început să numărăm sufletele care ne trec granița, știam că greul urmează și că vor purta un nume cunoscut: educația. Copiii din Ucraina au nevoie de ajutorul nostru acum și în viitor.

De multe ori realizăm că ce contează cu adevărat de sărbători nu este neapărat ce cadou primim, ci ce avem în inimă. Așa că te invităm să adopți adevăratul spirit al sărbătorilor pascale: TRIUMFUL BINELUI, AL GENEROZITĂȚII ASUPRA RĂULUI. Noi credem că cel mai frumos cadou pe care îl putem primi anul acesta de Paște este bucuria de a ajuta pe cineva. Te invităm să îți

 

11 Donații

Anonymous

75 RON
13 Apr 2022

Anonymous

20 RON
12 Apr 2022
Succes, Simina!
12 Apr 2022

VA

50 RON
Felicitări și mult succes!
12 Apr 2022
12 Apr 2022

Sebastian

100 RON
Pas cu pas, cei mici pot avea, și merită, o viață mai bună, chiar dacă evenimentele de acum le-au lăsat urme care-i vor afecta mereu. Arătându-le bunătate și fericire o să îi ajute și o să îi întărească. Paște fericit!
11 Apr 2022
11 Apr 2022

Mari

75 RON
The face of adulthood este si sa ai o inima mare si sa-i pui pe altii pe primul loc. Daaar, sa stii si cand sa ai grija de tine ca sa poti avea grija de altii :) Hugs! Adulthood can be awsome! Mari
11 Apr 2022

Gloria

30 RON
11 Apr 2022
09 Apr 2022
Îți mulțumesc, Simina, că ești un OM așa de bun, că dăruiești mereu, din toată inima ta, oricui are nevoie!
05 Apr 2022
Simina Dumitrache : Fundatia Romanian Angel Appeal
Îmi donez cadoul de Paște