Îmi donez cadoul de Paște

 

Petruta Tomuleasa Asociația Clubul Câinilor Utilitari

10% Complete
50 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
1
Donații

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor.

Eu am hotărât să îmi dăruiesc cadourile de la Iepuraș unei cauze dragi mie.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ocaziile speciale din viața ta pe dar.galantom.ro!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea asociației constă în formarea a 200 de echipe utilitare om-câine care să intervină la nivelul întregii țări, atât în Terapia și Activitățile Asistate de Animale, cât și în Căutare și Salvare. De asemenea, misiunea cuprinde răspândirea conceptului de câine utilitari și promovarea respectarii drepturilor animalelor.

Acest proiect are ca scop oferirea unui pachet de 16 ședințe de terapie asistată de animale, cu titlu de gratuitate, pentru 5 copii cu tulburări de neurodezvoltare, proveniți din familii cu dificultăți financiare.

 

De multe ori realizăm că ce contează cu adevărat de sărbători nu este neapărat ce cadou primim, ci ce avem în inimă. Așa că te invităm să adopți adevăratul spirit al sărbătorilor pascale: TRIUMFUL BINELUI, AL GENEROZITĂȚII ASUPRA RĂULUI. Noi credem că cel mai frumos cadou pe care îl putem primi anul acesta de Paște este bucuria de a ajuta pe cineva. Te invităm să îți

 

1 Donații

19 Apr 2022