Să transformăm suferința în SIGURANȚĂ!

 

Alina Nedelcu Agentia Adventista pentru Dezvoltare, Refacere si Ajutor - ADRA Romania

30% Complete
300 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
1
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Ca și life coach, ghidez oamenii către ei înșiși pentru a-și descoperi menirea și a-și atinge potențialul pentru care au fost creați. Am trecut și eu prin momente grele în căsnicia mea, am fost cu un picior în prăpastie, gata să ne pierdem unul pe celalat și nu a fost nimeni lânga mine care să mă îndrume, să mă ghideze. A trebuit să încerc tot felul de lucruri până când i-am dat de cap, iar astăzi am o căsnicie fericită, pe care intentionăm, ca și cuplu, să o păstrăm așa.  

Prin programele mele, ajut oamenii să se regăsească pe ei, în relația cu ei înșiși ca de acolo să își îmbunătățească relațiile cu cei din jur, fie că vorbim despre relația cu părinții ori copilașii, cu divinitatea, cu partenerul de viață sau cu grupul social - prieteni, colegi.  

Văd, aud și vorbesc des cu doamne ce sunt în relații sau căsnicii în care există violență, există agresiune. Nu este necesar să vezi o femeie cu ochii vineți ca să știi că suferă. Alături de aceasta, sau poate chiar mai mult, suferă copilașii ei.  Cresc într-un mediu în care se simt vinovați pentru nefericirea mamei lor, iar mai târziu, aceștia, la rândul lor, pot deveni o victimă sau un agresor!   

Astăzi vreau să schimbăm acest fapt! Și tu poți face parte din această schimbare cu o mică contribuție! Haide să le arătăm că nu sunt singuri!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Înființată în 1990, ADRA România se implică în special în proiecte de dezvoltare de care beneficiază întreaga populaţie și oferă sprijin în mod necondiţionat indiferent de religia, rasa, etnia sau genul beneficiarilor.

Casa ADRA este Centrul de Primire în Regim de Urgență pentru Victimele Violenței în Familie. Acest proiect ADRA România a plecat de la nevoia identificată la o doamnă aflată într-un alt proiect al asociației.

Pentru ca nimic nu este mai frumos decât să poți împartăși cu ceilalți pasiunile și talentele tale, am început prin a-i încuraja pe cei care sunt pasionați de sport să își puna pasiunea lor în slujba unor cauze caritabile.  Dar am primit cereri și de la alți oameni pasionați și talentați în alte domenii (fotografie, desen, muzică, gatit, educatie non formala, dezvoltare per

 

1 Donații

Anonymous

300 RON
25 May 2022
Alina Nedelcu : Agentia Adventista pentru Dezvoltare, Refacere si Ajutor - ADRA Romania
Să transformăm suferința în SIGURANȚĂ!