Jucam sah pentru fericirea copiilor

 

Liviu Dragomir Ajungem Mari

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
200 RON
Target
0
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Ajută si tu copiii instituționalizați să beneficieze de cursuri vocaționale

Programul „Ajungem MARI”, demarat de Asociația Linderfeld, susține pe termen lung copiii și tinerii instituționalizați din mediile defavorizate.

 Copiii și tinerii talentați vor avea astfel șansa să își urmeze pasiunile și să participe la cursuri de canto, dans, teatru, chitară, robotică, sport si multe altele.

Cursurile îi ajută să prindă încredere în ei, să învețe să comunice, să își facă prieteni noi și să fie mai fericiți și mai motivați.

Doneaza si fii alaturi de ei!

Multumesc!

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Îi sprijinim pe copiii și tinerii din centrele de plasament să se cunoască mai bine și să își dezvolte abilitățile prin urmarea de cursuri vocaţionale: canto, teatru, chitară, tobe, robotică, înot, dans etc.

Wanted! Căutăm pasionați de șah! Dacă ești jucător de șah, profesionist sau amator, înscrie-te la Concursul caritabil de Șah și ajută copiii instituționalizați să beneficieze de cursuri vocaționale!   Copiii și tinerii talentați vor avea astfel șansa să își urmeze pasiunile și să participe la cursuri de canto, dans, teatru, chitară, robotică, fotbal, handbal etc. Cursur

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!
Liviu Dragomir : Ajungem Mari
Jucam sah pentru fericirea copiilor