Fii motivul pentru zambetul unui copil!

 

60.6% Complete
303 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
6
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Adevaratii supereroi traiesc in inimile copilasilor care duc mari batalii!

Bunatatea da speranta si schimba perceptia copiilor care se gandesc ca sunt singuri in lumea asta.
Suntem mai puternici cand muncim impreuna.

Hai sa ne adunam puterea tuturor prietenilor, familiei si intregii retelei de conexiuni de care dispunem, pentru a colecta cat mai multe fonduri pentru copiii institutionalizati care au cea mai mare nevoie de ajutorul nostru.

Va multumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Îi sprijinim pe copiii și tinerii din centrele de plasament să se cunoască mai bine și să își dezvolte abilitățile prin urmarea de cursuri vocaţionale: canto, teatru, chitară, tobe, robotică, înot, dans etc.

Pe 26 mai, de la ora 19.00 ne vedem La Port, ne întrecem în cunoștințe de cultură generală și ajutăm copiii instituționalizați din județul Cluj să își poată urma pasiunile prin cursuri vocaționale. (canto, teatru, chitară, robotică, înot, dans etc.) Cum funcționează: ETAPA 1: Strângerea de fonduri cu ajutorul platformei Galantom - completezi formularul și te înscrii în con

 

6 Donații

Anonymous

30 RON
27 May 2022
26 May 2022

Filip

50 RON
25 May 2022

Anonymous

75 RON
Zambeste mereu!
24 May 2022
24 May 2022
24 May 2022
Estera-Denisa Florea : Ajungem Mari
Fii motivul pentru zambetul unui copil!