Quizălim și ajutăm copiii să participe la cursuri vocaționale

 

Coca Vieru Ajungem Mari

100% Complete
1,080 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
9
Donații
Vreau să fac o donaţie!

E greu să fii copil uneori, chiar dacă privești lumea plin de curiozitate, încredere și optimism. Asta pentru că atunci când ești copil, nu poți să faci mereu ce vrei, depinzi de sprijinul și aprobarea celor mari care iți poartă de grijă.

Uneori, "cei mari" sunt părinții tăi, care te iubesc și ar face totul să îți fie bine. Alteori, sunt tot părinții tăi, care însă sunt prea îngropați în propriile probleme să mai poată să te ajute și pe tine. Adesea, părinții tăi sunt de-a dreptul meschini și abuzivi și tu te lupți din răsputeri să iți păstrezi întreg sufletul de copil.

Câteodată, pe părinții tăi nu îi ai deloc. Ești doar unul dintre cei zece copii pe care îi au în grijă, în ture, doamna Anca și doamna Mihaela, personalul căsuței de tip familial unde te afli acum în plasament. Ție îți place să desenezi, ai descoperit asta la școală, în pauză, și tare mult ai vrea să înveți să desenezi mai bine. Sau îți place să dansezi, ai văzut cum fac asta în videoclipuri artiștii tăi preferați și ai descoperit că te miști destul de bine și tu.

Oh, sau atunci când ați mers cu toții la teatru, împreună cu voluntarii Ajungem Mari, ce frumos a jucat actorul acela, care ne-a explicat semnificația culorilor!.... Ce mult ți-ar plăcea și ție să te faci actor! În sfârșit, la una dintre întâlnirile cu voluntarii, le-ai spus ca ți-ar plăcea să te faci fotbalist... sau dacă nu, hairstylist! Ce bine ți-ar prinde un curs în care să înveți mai multe despre asta!

Copiii instituționalizați sunt la fel ca orice copil de pe lumea asta: sunt talentați, sensibili, curioși, au pasiuni și își doresc să facă luccruri minunate. Atât că au nenorocul să nu poată fi susținuți de mama și de tata în explorarea pasiunilor lor.

Haideți să îi ajutăm noi, facilitându-le accesul la un curs vocațional.

Le facem un cadou pe viață! ❤

Vă mulțumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Îi sprijinim pe copiii și tinerii din centrele de plasament să se cunoască mai bine și să își dezvolte abilitățile prin urmarea de cursuri vocaţionale: canto, teatru, chitară, tobe, robotică, înot, dans etc.

Pe 26 mai, de la ora 19.00 ne vedem La Port, ne întrecem în cunoștințe de cultură generală și ajutăm copiii instituționalizați din județul Cluj să își poată urma pasiunile prin cursuri vocaționale. (canto, teatru, chitară, robotică, înot, dans etc.) Cum funcționează: ETAPA 1: Strângerea de fonduri cu ajutorul platformei Galantom - completezi formularul și te înscrii în con

 

9 Donații

26 May 2022

Anonymous

200 RON
24 May 2022

Anonymous

100 RON
24 May 2022

Anonymous

300 RON
24 May 2022

Kim Kitsuragi

150 RON
Sunrise, parabellum.
24 May 2022

Réka

30 RON
23 May 2022

Anonymous

100 RON
23 May 2022

Anonymous

50 RON
23 May 2022

Anonymous

100 RON
23 May 2022
Coca Vieru : Ajungem Mari
Quizălim și ajutăm copiii să participe la cursuri vocaționale