Hai sa le descoperim talentul artistic!

 

Elisa Stoicu Ajungem Mari

14.714285714286% Complete
103 RON
Sumă strânsă
700 RON
Target
2
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Salut!!☺️

Nu va rețin mult dar vreau sa ca anunț ca organizez un fundraising? pentru a reuși sa i trimitem pe copiii din centrele de plasament la cursuri de pictura ?(evenimentul se va tine joi seara in Cluj “quizz night” - pt informații scrieti-mi )

Suma inițială propusă este de 50 de lei ( care valorează un 1 punct in concursul de fundraising ) dar puteți dona oricât puteți ?gestul conteaza?. Banii strânși vor merge la centru unde coordonatorii vor folosi banii strict in acest scop. Asa ca va îndemn sa contribuiți in acest eveniment de fundraising care ii ajuta pe copii ? sa și descopere vocația ?

De ce pictura??

Centrul unde fac voluntariat găzduiește copii cu deficiente de vedere dar și cu un atașament prea mare pentru Gadget uri ???. Asa ca încercam sa i scoatem din zona de confort și sa ii ajutam s și descopere talentele ascunse .

Sper ca ți am stârnit interesul și dorința de a ajuta copiii sa și descopere drumul in viața.

Mulțumesc! ❤️


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Îi sprijinim pe copiii și tinerii din centrele de plasament să se cunoască mai bine și să își dezvolte abilitățile prin urmarea de cursuri vocaţionale: canto, teatru, chitară, tobe, robotică, înot, dans etc.

Pe 26 mai, de la ora 19.00 ne vedem La Port, ne întrecem în cunoștințe de cultură generală și ajutăm copiii instituționalizați din județul Cluj să își poată urma pasiunile prin cursuri vocaționale. (canto, teatru, chitară, robotică, înot, dans etc.) Cum funcționează: ETAPA 1: Strângerea de fonduri cu ajutorul platformei Galantom - completezi formularul și te înscrii în con

 

2 Donații

Anonymous

53 RON
26 May 2022

Anonymous

50 RON
"Didn't you know you have that much power? You can move montains. You can do anything!" Bob Ross
26 May 2022
Elisa Stoicu : Ajungem Mari
Hai sa le descoperim talentul artistic!