Haideți să susținem împreună copiii prin fonduri pentru cursuri vocaționale!

 

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
0
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Joi seara (26.05.2022) Echipa Little Wonders își reunește din nou forțele.

Echipa își va pune mintea la contribuție și se va întrece în cunoștințe de cultură generală. Știm că putem să strângem astfel fonduri pentru a ajuta copiii din județul Cluj să-și descopere și să-și dezvolte talentele prin diverse cursuri vocaționale.

Vă invit să ne susțineți în misiunea noastră de a ajuta copiii să-și urmeze pasiunile. Fiecare donație a voastră ne va ajuta să le deschidem drumul înspre noi oportunități

Vă mulțumim pentru susținere!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Îi sprijinim pe copiii și tinerii din centrele de plasament să se cunoască mai bine și să își dezvolte abilitățile prin urmarea de cursuri vocaţionale: canto, teatru, chitară, tobe, robotică, înot, dans etc.

Pe 26 mai, de la ora 19.00 ne vedem La Port, ne întrecem în cunoștințe de cultură generală și ajutăm copiii instituționalizați din județul Cluj să își poată urma pasiunile prin cursuri vocaționale. (canto, teatru, chitară, robotică, înot, dans etc.) Cum funcționează: ETAPA 1: Strângerea de fonduri cu ajutorul platformei Galantom - completezi formularul și te înscrii în con

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!
Echipa Little Wonders : Ajungem Mari
Haideți să susținem împreună copiii prin fonduri pentru cursuri vocaționale!