Natura, doza zilnică de sănătate!

 

Marcela Burzo Fundația Pas cu Pas

90% Complete
900 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
4
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Ca și copil, nu-mi amintesc să-mi fi plăcut ceva mai mult decât să mă joc afară. Mă văd și acum cocoțată în pomii din grădină sau alergând după minge în curtea casei. N-o făceam niciodată singură, ci însoțită de câțiva spiriduși jucăuși, frații și surorile mele, a căror zburdălnicie era de neoprit.
La atelierul de familie, amenajarea unui spațiu de picnic i-ar aduna pe copiii din sistem la o gură de aer proaspăt în mijlocul naturii și le-ar aduce, pe lângă bucuria de a fi împreună, amintiri de neuitat și în același timp un profund sentiment de apartenență.
Haideți să contribuim împreună, printr-o donație, la transformarea acestui vis în realitate! 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Comunitatea care transformă.

Suntem un portal 360°, deschis de jur împrejur spre lumea exterioară. Pe ușa noastră intră și ies oameni din biserici, corporații, ONG-uri, care își pun la dispoziția orfanilor timpul și expertiza. 

SUSŢIN PROIECTUL

Amenajarea ATELIERULUI

ATELIERUL - 0 casă de pace unde cei fragilizați de situații care nu le sunt imputabile vin să se întremeze, să se informeze, să se reconecteze, pentru a o porni apoi pe drumul propriu, personal.

 

 

Pas cu Folos 2022 - oferă copiilor din sistem bucuria de a petrece timp la țară explorând natura și seri de neuitat în jurul focului de tabără. Te invităm la evenimentul de anul acesta în cadrul căruia adunăm fonduri pentru amenajarea unui spațiu de picnic, format dintr-un pavilion de grădină și un loc special amenajat pentru mult râvnitul foc de tabără.  În data de 4 iunie av

 

4 Donații

Anonymous

300 RON
04 Jun 2022

Anonymous

250 RON
02 Jun 2022

Crina Ilioi

200 RON
30 May 2022

Anonymous

150 RON
27 May 2022
Marcela Burzo : Fundația Pas cu Pas
Natura, doza zilnică de sănătate!