Impreuna pentru copiii din sistem

 

Alexandra Preda Fundația Pas cu Pas

100% Complete
3,859 RON
Sumă strânsă
3,500 RON
Target
4
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Toti copiii au nevoie sa experimenteze beneficiile timpului petrecut in natura pentru a creste frumos si armonios.In anii de voluntariat cu Fundatia Pas cu Pas m-am convins cat de mult inseamna aceste iesiri pentru copiii din sistem. In 4 Iunie ma voi misca si voi ajuta fundatia sa construiasca un pavilion de gradina si un loc de foc de tabara. Multumim pentru orice contributie care ne apropie de acest vis frumos!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Comunitatea care transformă.

Suntem un portal 360°, deschis de jur împrejur spre lumea exterioară. Pe ușa noastră intră și ies oameni din biserici, corporații, ONG-uri, care își pun la dispoziția orfanilor timpul și expertiza. 

SUSŢIN PROIECTUL

Amenajarea ATELIERULUI

ATELIERUL - 0 casă de pace unde cei fragilizați de situații care nu le sunt imputabile vin să se întremeze, să se informeze, să se reconecteze, pentru a o porni apoi pe drumul propriu, personal.

 

 

Pas cu Folos 2022 - oferă copiilor din sistem bucuria de a petrece timp la țară explorând natura și seri de neuitat în jurul focului de tabără. Te invităm la evenimentul de anul acesta în cadrul căruia adunăm fonduri pentru amenajarea unui spațiu de picnic, format dintr-un pavilion de grădină și un loc special amenajat pentru mult râvnitul foc de tabără.  În data de 4 iunie av

 

4 Donații

Anonymous

1,000 RON
27 May 2022

Anonymous

2,500 RON
27 May 2022
26 May 2022

Anonymous

50 RON
26 May 2022
Alexandra Preda : Fundația Pas cu Pas
Impreuna pentru copiii din sistem