Hai să asigurăm accesul copiilor din medii defavorizate la ședințe de psihoterapie -44 reasons to CARE!

 

5% Complete
150 RON
Sumă strânsă
3,000 RON
Target
3
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Dragilor,

Sunt peste 45.000 de copii şi tineri aflaţi în sistemul de protecţie în România. Aproximativ 9.000 de copii intră în sistem în fiecare an, ca urmare a abandonului sau a diverselor tragedii care le lovesc familiile, iar cei mai mulţi dintre ei au suferit traume emoţionale ce au nevoie de multă muncă și ajutor pentru a putea fi depăşite.

Din cauza acestor traume, copiii instituționalizați nu mai au puterea să-şi observe şi să-şi atingă potenţialul.

De aceea te invităm să ne fii alături în eforturile de a sprijini Asociația Ajungem MARI:

-       prin donații directe pe aceasta pagina, accesand butonul "Vreau sa fac o donatie!"

-       sau ca voluntar, completând acest formular: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeYMrL1Ub3YGhzliFErjkTuguF1fWAIUTCd0Ilv6aje-Qh6wQ/viewform),

Donațiile tale se transformă în ședințe de psihoterapie, ateliere de joc terapeutic (joc senzorial, sand-play, terapie prin arta etc.)

Nu uita, poți trimite informațiile de mai sus și către prietenii tăi care ar dori să susțină această cauză.

Îți mulțumim,
Echipa Connect44

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

 

Copiii şi tinerii vulnerabili din centrele de plasament au nevoie de şedinţe de psihoterapie ca să înveţe să-și exploreze și să-şi exprime în siguranță emoțiile dificile asociate cu traumele suferite: neglijența, abuzul, abandonul, instituționalizarea.

Aleargă în Echipa Ajungem MARI la Bucharest Marathon! Devino fundraiser Ajungem MARI la Bucharest Marathon È™i oferă-le copiilor din centrele de plasament È™edinÈ›e de terapie de care au atâta nevoie!  Fie că alergi la cursa populară, la È™tafetă sau la cursele de 10. 21 sau 42 km, poÈ›i deveni fundraiser È™i poti aduce multă bucurie copiilor din centrele de plasament! Vrem să ajutăm cÃ

 

3 Donații

Anonymous

70 RON
10 Oct 2022
10 Oct 2022
30 Sep 2022
Echipa Connect44 * : Ajungem Mari
Hai să asigurăm accesul copiilor din medii defavorizate la ședințe de psihoterapie -44 reasons to CARE!