Avem Sange!

 

Adrian Ifrim Asociatia HEM / N-avem Sange

54.4% Complete
1,360 RON
Sumă strânsă
2,500 RON
Target
6
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Știai că din sângele pe care îl donezi o dată ajuți medicii să salveze trei vieți? Din păcate România ocupă printre ultimele locuri în Europa în ceea ce privește donarea de sânge.

Printr-un gest simplu, la îndemâna ta, poți sa oferi o șansă la viață acelora pentru care disponibilitatea sângelui compatibil face diferența dintre viață și moarte.

Anul acesta alerg la Raiffeisen Bank Bucharest MARATHON 21km pentru Asociația HEM. Totodată, vreau sa strâng 2500 RON pentru proiectul lor "Centrul mobil de activare N-avem SANGE?!" - caravana mobila adaptata pentru discuții 1to1, transmisiuni live, înregistrarea de testimoniale cu donatori, persoane influente din sfera educației donării de sânge.

Proiectul face parte din demersul mult mai amplu al asociatei, desfășurat la nivel național, pentru sprijinirea donării voluntare de sânge.

„N-avem SANGE?!” este un proiect care va reuși doar in măsura in care ne implicam cu toții, fie ca suntem eligibili pentru donarea de sânge sau nu. Este un proiect din sfera educației pentru sănătate si merita promovat iar implementarea lui nu se va putea întâmpla fără ajutorul tău. In cazul in care vrei sa alergi si tu la Bucharest Marathon pentru Asociația HEM selectează-i in pagina de înregistrare la maraton.

Mulțumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Programul "N-avem SANGE?!" este unicul program derulat de Asociatia HEM,  cel mai vizibil program la nivel national dedicat informarii si constientizarii nevoii de sange. 

 

Am implementat prima parte a proiectului: exteriorul centrului mobil de activare.

Continuam cu interiorul: un spatiu pentru discutii si consultatii, decor pentru pereti, aparate de apa si cafea, ecrane LCD, un computer si un frigider.

Pe 8 şi 9 octombrie îmbrăcăm (din nou) tricourile preferate de #bloodfluencer, ne înarmăm cu veselie, voie bună, entuziasm şi multă determinare şi ne vedem la @Bucharest Marathon 2022! Cum? 🖱Pasul 1. Alege cursa la care vrei să participi şi înscrie-te cât mai curând 👉 https://www.njuko.net/bucharest42k_2022/select_competition !  ❤️Pasul 2. Selectează proiectul “N-avem

 

6 Donații

Anonymous

150 RON
08 Oct 2022

Anonymous

1,000 RON
04 Oct 2022

Anonymous

100 RON
28 Sep 2022
50 RON
22 Sep 2022

Anonymous

30 RON
21 Sep 2022

Anonymous

30 RON
21 Sep 2022
Adrian Ifrim : Asociatia HEM / N-avem Sange
Avem Sange!