Alergam pentru copiii vulnerabili

 

Marius Ianuc Ajungem Mari

61.5% Complete
615 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
9
Donații
Vreau să fac o donaţie!

   Anul acesta suntem implicati in strângerea de fonduri pentru a beneficia de terapie copiii vulnerabili.

  Psihoterapia este cea care ii poate ajuta pe copiii institutionalizati sa depaseasca incercarile grele prin care au trecut (abuzuri fizice sau sexuale, separarea de familie, decesul parintilor, institutionalizarea care ea insasi produce traume).

  Efectele traumei se vad in comportamentul zilnic al copiilor si le afecteaza modul in care relationeaza cu ceilalti, in care invata sau isi vad viitorul. Au stima de sine foarte scazuta, cred ca nu au nicio valoare si ca nu mai conteaza pentru nimeni, au probleme de concentrare si de memorare, au o viziune sumbra asupra viitorului si comportamente provocatoare, pot ajunge la consum de substante si la comportamente sexuale riscante.

Donează alături de noi o sumă cat de mica și hai sa facem fapte bune!

10 lei daca donezi, pentru că suntem multi, ajută!

Multumim,
Eric si Marius


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

 

Copiii şi tinerii vulnerabili din centrele de plasament au nevoie de şedinţe de psihoterapie ca să înveţe să-și exploreze și să-şi exprime în siguranță emoțiile dificile asociate cu traumele suferite: neglijența, abuzul, abandonul, instituționalizarea.

Aleargă în Echipa Ajungem MARI la Bucharest Marathon! Devino fundraiser Ajungem MARI la Bucharest Marathon È™i oferă-le copiilor din centrele de plasament È™edinÈ›e de terapie de care au atâta nevoie!  Fie că alergi la cursa populară, la È™tafetă sau la cursele de 10. 21 sau 42 km, poÈ›i deveni fundraiser È™i poti aduce multă bucurie copiilor din centrele de plasament! Vrem să ajutăm cÃ

 

9 Donații

07 Oct 2022
28 Sep 2022
27 Sep 2022

Anonymous

30 RON
27 Sep 2022

Anonymous

30 RON
27 Sep 2022

Anonymous

50 RON
26 Sep 2022
26 Sep 2022
26 Sep 2022
23 Sep 2022
Marius Ianuc : Ajungem Mari
Alergam pentru copiii vulnerabili