Alaturi de cei 21 liceeni muncitori si silitori ,ce provin din familii defavorizate

 

ANA HERESANU Asociatia Copii Daruiti

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
450 RON
Target
0
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Aleg sa imi mentin obiceiul de a citi zilnic, pentru a putea strange cat mai multe donatii, ce vin in sprijinul copiilor carora le sunt diriginta. 21 de copii ce provin din familii defavorizate  si  sunt elevi in clasa a 9 a  profesionala, la Liceul Tehnologic AUTO CURTEA DE ARGES .

Pentru ei ,este necesar :

o pereche de ghete -90 lei

o geaca-150 lei

iar in clasa ,ne ar fi de mare ajutor:

-2 dulapuri(450 lei/buc) in care acestia sa pastreze  cartile si caietele, in conditiile in care locuiesc in mediu rural si sunt nevoiti sa parcurga foarte multi  km pe jos , pana la un mijloc de transport.

-videoproiector

https://www.emag.ro/videoproiector-loosafer-yg430-wifi-portabil-8000-lumeni-1920-x-1080-full-hd-led-hdmi-vga-av-usb-sd-difuzor-incorporat-miracast-airplay-telecomanda-alb-proiector-yg430/pd/DD9FRNMBM/?ref=fav_pd-title

FII alaturi de mine  cu o donatie si  astfel IMPREUNA vom reduce rata abndonuui scolar , si le vom oferi o sansa noua la educatie!

 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Activitatea Asociatiei Copii DARUITI se indreapta in special catre copiii din familii defavorizate. Inca de la inceput ne-am propus ca pe langa acoperirea nevoilor de baza: hrana, imbracaminte si asigurarea unui trai decent (amenajarea spatiului unde locuiesc)etc… sa descoperim in fiecare copil acel lucru ce il face fericit, acea pasiune pe care o poate mai tarziu dezvolta intr-un” job”. Pana in prezent am sustinut aprox 300 copii din 4 judete:Bucuresti-Ilfov, Teleorman,Calarasi si Iasi. Am renovat 3 camere si am participat la ridicarea unei case. Ne putem indeplini misiunea prin sustinerea vostra ( fie ca ne donati sau faceti cunoscute proiectele noastre si chiar prin voluntariat ) Pentru aceastea toate va suntem recunoscatori.

 Prin acest proiect 21 liceeni din Curtea De Arges  vor primi  o pereche incaltaminte.

   Pret aprox 90 lei 

ASOCIATIA Copii Daruiti

BANCA TRANSILVANIA:

RO90BTRLRONCRT0326271602 in RON

RO67BTRLEURCRT0326271601 in EURO

RO71BTRLUSDCRT0326271601 in USD

De obicei, începutul de an este perioada rezoluțiilor. Atunci ne planificăm cum o să renunțăm la fumat, cum o să facem mai mult sport, cum o să citim mai mult sau cum o să avem grijă să mâncăm mai sănătos.  Noi zicem că nu doar începutul de an este bun pentru asta, ci oricând decidem să renunțăm la un obicei mai puțin bun sau facem eforturi pentru a adopta unul care să ne f

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!
ANA HERESANU : Asociatia Copii Daruiti
Alaturi de cei 21 liceeni muncitori si silitori ,ce provin din familii defavorizate