STRÂNG DONAȚII PENTRU ACEASTĂ CAUZĂ!

 

Elena Mititelu ASOCIAȚIA SPECTRUL COPILĂRIEI

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
2,500 RON
Target
0
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Obiectivul principal al Asociației Spectrul Copilăriei constă în asigurarea de terapii educațional-recuperative copiilor și adolescenților cu tulburări de dezvoltare. Cu ajutorul dumneavoastră, noi putem îmbunătăți viețile acestora. Ne dorim o lume în care toți cei din comunitate, fie ei tipici sau atipici, să primească sprijinul de care au nevoie, atunci când au nevoie, pentru a putea trăi viața pe deplin.

Tulburarea de spectru autist (TSA) este o dizabilitiate complexa de dezvoltare a creierului care afecteaza 3 arii principale ale functionarii unui copil: comunicarea, interactiunea sociala si comportamentul. Este o afectiune care se mentine pe tot parcusul vietii și care afectează calitatea acesteia. 

Autismul este real, dureros de real. Studiile recente arată că 1 din 44 de copii este diagnosticat cu tulburări din spectrul autist (în S.U.A.), o creștere cu peste 241% față de anul 2000, când prevalența era de 1 caz la 150 de copii. 

Fără ajutor de specialitate, un copil cu autism nu va deveni un adult independent. Mai mult decât atât, depistarea și intervenția timpurie ( 1,5 - 2 ani ) este impetuos necesară pentru a reduce semnificativ simptomatologia.

Costul lunar aferent terapiilor recuperative ( terapie ABA, logopedie, terapii senzoriale, psihoterapie, teoria minții ) pentru un copil cu autism depășește suma de 5000 lei. Din păcate, nu toate familiile implicate dispun de aceste resurse financiare. 

Asociația Spectrul Copilăriei își propune să sprijine familiile defavorizate ce se confruntă cu diagnosticul de autism. Ne propunem să oferim acestor familii acces gratuit la evaluări psiholgice și ședințe de terapie.

Cu sprijinul dumneavoastră, ne putem îndeplini misiunea, putem avea un impact. Indiferent de suma donată, fiecare bănuț ajută. Dacă nu puteți dona în acest moment, vă rugăm să faceți clic pe butonul de distribuire pentru a răspândi vestea cunoscuților și prietenilor dumneavoastră!

 

Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația Spectrul Copilariei furnizează servicii terapeutice pentru recuperarea copiilor cu autism, ADHD și alte tulburări de dezvoltare.

Fii ajutorul unui copil cu tulburare de spectru autist și ajută-l în drumul său spre evoluție. 

Obiectivul principal al Asociației Spectrul Copilăriei constă în asigurarea de terapii educațional-recuperative copiilor și adolescenților cu tulburări de dezvoltare. Cu ajutorul dumneavoastră, noi putem îmbunătăți viețile acestora. Ne dorim o lume în care toți cei din comunitate, fie ei tipici sau atipici, să primească sprijinul de care au nevoie, atunci când au nevoie, pentru

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!
Elena Mititelu : ASOCIAȚIA SPECTRUL COPILĂRIEI
STRÂNG DONAȚII PENTRU ACEASTĂ CAUZĂ!